Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék a rossz? (lentebb).
Annyi a történet, hogy fél évvel ezelőtt bevallottam neki az érzéseimet (előtte barátok voltunk, bár már akkor is vegyes jeleket adott, miközben kapcsolatban van). Ezt követően megegyeztünk, hogy "lezárjuk" a dolgot, és ő kérte, hogy ne keressem. Eleget tettem ennek a kérésének, és szépen lassan kezdtem elengedni őt is, meg a fájdalmat is.
Azonban az elmúlt hónapokban többször is keresett, először havonta 1-2x, később hetente is, mindenféle okkal. Én viszont természetesen tartottam egy kis távolságot – részben az elfoglaltságaim, részben pedig az érzéseim miatt. Bár beszélgettünk, nem voltam annyira elérhető számára. Legutóbb azt mondta, hogy azért kezdett engem "lepattintani" és ignorálni, mert én is ezt teszem vele, és most még intenzívebben teszi ezt.
Tényleg én lennék a rossz, csak mert megpróbáltam távolságot tartani, hogy ne játsszon az érzéseimmel?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!