Savanyú káposzta, piros retek (több), nyers fokhagyma, 2 és fél konzervdoboz csicseriborsó... Ezeket ettem, most most csináljak? Hogy ez miért kérdés, arról részletek lentebb.
Az elmúlt évek során észrevettem, hogy bizonyos kajákkal óvatosan kell bánnom és így is szoktam tenni.
Ezen kaják közé tartozik a savanyú káposzta, nyers fokhagyma, a retek és a csicseriborsó.
Eleve retket nem is szoktam enni, a másik kettőt-hármat pedig nagyon ritkán.
Egyszerre együtt ezeket pedig - hát, nem tudom, hogy mi lesz.
Ma viszont nem tudom, hogy mi volt velem - kihagyott az agyam vagy ilyesmi - nem tudom, hogy mással volt-e már ilyen...
Na mindegy, az a lényeg, hogy most igyak valami gyógynövényteát vagy csak várjak?
Van, hogy a csicseriborsótól hányni szoktam.
A retektől puffadni. A fokhagymától furcsa érzésem van és sztem nehezen emésztem meg.
Tudom, hogy nem így kellett volna csinálnom. Tanácsokat szívesen fogadok, osztást mellőzd, köszi!
Most pillanatnyilag így, hogy minden hülyeséget összezabáltál, érzel valamit?
Ne igyál semmit. Ha a csicseriborsótól hányni szoktál, az majd megold mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!