Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerinted ez finom? Nem tudom...

Szerinted ez finom? Nem tudom merjek e ilyet főzni.Milyen íze van a tofunak és csicseriborsónak?

Figyelt kérdés

Nem tudom merjek e ilyet főzni mert sose kóstoltam még tofut és nem akarom hogy a kukába landoljon.

[link]

2021. júl. 24. 08:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek füstölt tofuval csináljam?
2021. júl. 24. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem finom, én legalábbis meg nem enném.
2021. júl. 24. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább ezt a pár fokkal gusztusosabban kinéző ételt ajánlom, recept a leírásban: [link]

A tofunak van egy íze (valójában nem sok íze van) és állaga, ami vagy bejön valakinek, vagy nem, így nem tudjuk megmondani, hogy neked fog-e ízleni. Sok évvel ezelőtt vettem párszor, de hosszú távon nem jön be. Amit linkeltem, ott annyi zöldség van, hogy tofu nélkül is tartalmas étel, ha nem szeretnél egyszerre két új dolgot kipróbálni egyetlen ételben.

2021. júl. 24. 08:41
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

ez milyen?

2021. júl. 24. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez már jól néz ki. Visszatérve a másik kérdésedre, a füstölt tofu ízesebb, próbálhatod azzal is.
2021. júl. 24. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!