Létezik ilyen étel?
Minden finom étel hizlal!!
Sokszor hallom, hogy, ami finom, az hizlal és egyet kell hogy értsek..
Létezik egészséges finom étel? Ami nem hizlal..
Hát nem tudom, nekem finom az összes zöldség és gyümölcs, finom a csirke és a pulyka is.
Azok akik azt mondják, hogy az összes finom étel hízlal, az óriásit téved, mert ezek az emberek amit magukba nyomnak mert finom, nem nevezném ételnek, az igazi ételből pedig nehéz annyit enni, hogy ne tudja kompenzálni a szervezet.
Az meg már csak a vicc az egészben, hogyha megszűnne hirtelen minden feldolgozott élelmiszer, és csak az maradna ami a természetben alapból is megtalálható, az emberek fele éhen halna, mert fúj zöldség, én ezt nem tudom a számba venni se stb.
De van hízlaló étel, ami például totálisan üres kalória. Tehát rohadt magas kalória, amiben a rost nagyon kevés, de annál több a telített zsír, cukor. A telített zsír-egyszerű CH kombó igen, hízlal.
Jó példa a Nutella...
Amúgy szerintem nem kell rinyálni a fogyózás miatt, rengeteg finom étel van, ami egészséges.
Például: teljes kiőrlésű tortilla tekercs benne csirkemell, saláta, joghurtos fűszeres öntet.
Vagy vaníliás házi túrókrém, eperrel. Spenótos-mozzarellás omlett, mozzarellás-paradicsomos csirkemell, gyros tál édeskrumpliból, töltött padlizsán/cukkini, de még a bolognai is belefér durumtésztából.
Mi a titok? Legyen rostos, cukormentes, lassan felszívódó, és nem kell felzabálni a fél asztalt.
Konkrétan ölni tudnék a finom diétás ételeimért is, csak most a betegségem miatt csipegetni bírok csak.
Igazán sok jó kaját lehet enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!