Hogyan lehet megállapítani egy étel enzim tartalmát otthon? Létezik olyan teszt, ami kimutatja?
Figyelt kérdés
Igyekszem minél több ételt nyersen, hőkezeletlenül fogyasztani, nem csak a zöldségeket-gyümölcsöket, hanem a tejtermékeket (vaj, sajt, tejszín), szárított sonkát és mézet. Az a gond, hogy pl. a méznél néhány méhész 40 fok fölé "melegíti" a mézét, hogy kitudja üvegezni, de afölött már elpusztulnak az enzimek, egyéb értékes tápanyagok.
Sajnos a bizalmam kicsit megingott a termelők iránt, illetve fárasztó folyton rákérdezni, hogy hőkezeletlenek-e a termékek (furán néznek rám, ha ilyesmit kérdezek).
2014. márc. 12. 08:01
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!