Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megyek ma haverommal plázába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megyek ma haverommal plázába csajozni, és milyen szövegeket nyomhatnék be? Hogy szedhetnék fel egy csajt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 13:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kössz a qurva értelmes válaszokat
2010. nov. 4. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Megpróbálok lányként hasznos tanácsot adni...Bár kétlem,hogy te is úgy fogod gondolni,hogy hasznos a válaszom.

Őszintén leírom a véleményemet.

Szóval ez a "milyen szövegeket nyomhatnék be?" nagyon gáz.Nincs szabály,hogy ez meg az jó csajozó szöveg és azzal kell csajozni.Egyrészt lehet,hogy ami az egyik lánynak bejön az a másiknak nem,másrészt sokszor sokkal többet ér egy normális beszélgetés elkezdése,mint egy csajozós szöveg.

Ha tetszik egy lány,akkor próbálj közeledni felé normálisan,ahelyett,hogy rosszabbnál rosszabb csajozós szöveget mondasz.Köszönj neki,kérdezd meg,hogy van-e kedve meginni veled valamit.Legyél laza és nyitott,ne parázd túl a dolgot,inkább add önmagat.

Ezzel sokkal többet érsz,mint bármelyik csajozós dumával - legalábbis a normális lányoknál.

Én pl. nem szeretem ezeket a csajozós szövegeket.Jó van egy kettő amin nevetek,de annyira nem jönnek be ezek.

A minap mentem a városba a barátnőimmel és jött velünk szembe egy 35 év körüli,igénytelen,talán piás pasi és azt mondta nekem,hogy "Jók a lábaid,mikor nyitnak ki?"

Ezen speciel nevettünk a barátnőimmel.

De olyat is mondtak már nekem,hogy "szia cica,van gazdád?" vagy,hogy "relay baby,relax.merre laksz?"

Na hát egyik szánalmasabb,mint a másik.

Összességében szerintem sokkal több esélyed van egy normális,komolyabb párkapcsolatra akkor,ha a hülye csajozós szövegek helyett normálisan kezdeményezel:)

15/L

2010. nov. 4. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
BETONKEVERŐ
2010. nov. 4. 14:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Udvaroljál b+ ..ha kell 5 évig 1 nőnél...nem a dumádtól leszel Jani!!!
2010. nov. 4. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Mizu? Vidéki vagy? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu? Mizu?
2010. nov. 4. 14:19
 16/18 A kérdező kommentje:
13:47 köszi a válaszod nagyra értékelem :) vehetnének példát rollad a többi szánalmas bunkók itt ezen az oldalon
2010. nov. 4. 14:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszi:)
2010. nov. 4. 15:36
 18/18 anonim ***** válasza:
köszi a hasznos kérdést!
2010. nov. 4. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!