Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek ma haverommal plázába csajozni, és milyen szövegeket nyomhatnék be? Hogy szedhetnék fel egy csajt?
Megpróbálok lányként hasznos tanácsot adni...Bár kétlem,hogy te is úgy fogod gondolni,hogy hasznos a válaszom.
Őszintén leírom a véleményemet.
Szóval ez a "milyen szövegeket nyomhatnék be?" nagyon gáz.Nincs szabály,hogy ez meg az jó csajozó szöveg és azzal kell csajozni.Egyrészt lehet,hogy ami az egyik lánynak bejön az a másiknak nem,másrészt sokszor sokkal többet ér egy normális beszélgetés elkezdése,mint egy csajozós szöveg.
Ha tetszik egy lány,akkor próbálj közeledni felé normálisan,ahelyett,hogy rosszabbnál rosszabb csajozós szöveget mondasz.Köszönj neki,kérdezd meg,hogy van-e kedve meginni veled valamit.Legyél laza és nyitott,ne parázd túl a dolgot,inkább add önmagat.
Ezzel sokkal többet érsz,mint bármelyik csajozós dumával - legalábbis a normális lányoknál.
Én pl. nem szeretem ezeket a csajozós szövegeket.Jó van egy kettő amin nevetek,de annyira nem jönnek be ezek.
A minap mentem a városba a barátnőimmel és jött velünk szembe egy 35 év körüli,igénytelen,talán piás pasi és azt mondta nekem,hogy "Jók a lábaid,mikor nyitnak ki?"
Ezen speciel nevettünk a barátnőimmel.
De olyat is mondtak már nekem,hogy "szia cica,van gazdád?" vagy,hogy "relay baby,relax.merre laksz?"
Na hát egyik szánalmasabb,mint a másik.
Összességében szerintem sokkal több esélyed van egy normális,komolyabb párkapcsolatra akkor,ha a hülye csajozós szövegek helyett normálisan kezdeményezel:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!