Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem volt még rendes kacsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még rendes kacsolatom, akarok egyet. Hogyan szedhetnék össze valakit? :O

Figyelt kérdés
15lány vagyok, és nem megy az ismerkedés. Nem gondolom magam csúnyának, sokan mondják hogy szép vagyok szóval nem ezzel lehet a gond. A rossz dolgaim azok, hoghy nem vagyok "nőies" kissé sportosabban öltözködöm, meg első pár mondatnál kicsit félénk, de gyorsan megnyílok szal ez se lehet akkora baj.. Szóval neten ismerkedés kizárva-.- az egy fos, bulikba nem járok, max háziba, ahol ismerősök vannak és ott nem akarok senkivel összejönni:D utcán meg ki mer megszólítani..? Mitcsináljakk?:( Hiányzik már egy kapcsolat:S
2010. okt. 28. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
tipikus "nem volt még barátom, de jó nézel ki" kérdés
2010. okt. 28. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van...

Ha jó körökben keresgélsz, biztos találsz vkit.

2010. okt. 28. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:

"neten ismerkedés "

Akkor élőbe? Merre laksz? :P

Mármint így leírás alapján szimpatikus vagy, a sportosság pedig nem hátrány sőt :) én sem járok túl gyakran bulikba és hidd el nem csak neked hiányzik már egy kapcsolat valakivel akit igazán szeretsz....

Pár tipp:

Nyári tábor, sítábor, olyan hely ahol sok fiú lehet, ha szeretsz sportolni akkor akár vmi edzés stb... ha olyan vagy mint írtad, előbb utóbb felfigyelnek rád :)

16/f

2010. okt. 28. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:

öőő, budapesten

de igazából nem vagyok sportos vagy nemtom vagyis sportolok jaj de igy tábor meg nemtom ilyenek nem, csak öltözködni nem olyan lányosan:D

2010. okt. 29. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:

a nyári tábor az jó ötletnek tűnik;)

de az messsze vann..:O

2010. okt. 29. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Jaja messze van... és Budapest is messze van sajna. Győri vagyok :S

16/f

2010. okt. 31. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!