Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok valami szép, sajnos. Hogy szedhetnék fel valami
szép lányt? Nem volt még barátnőm, a lányok nem ugy
néznek rám mint egy fiura, hanem mint egy jóbarátra...
Vannak akiknek nem a külső az első. Ezeket a lányokat diszkókba fogod megtalálni hanem mondjk tráskereső oldalakon, vagy simán az utcán. De nekem már volt olyan hogy felvettem egy szép lányt msn-re és mondat neki:-szia -szia -láttalak xy.hu oldalon és nagyon szép vagy. még nem látott engem de letiltott. Mindenesetre ne add fel és add önmagad.
2008. okt. 30. 22:38
Egyreszt nem a kulso a lenyeg, es te se szep lanyt keress, hanem kedves aranyosat, aki tetszik.
50 ev mulva ugyis mindenki ugyanolyan ronda lesz :D
a barát tipus fiút ismerem, elobb utobb kinőnek belole.
a masik, hogy csinalj valamit, amitol kulonleges leszel, az imponal a lanyoknak. gitarozz, kezdj el vmi harcmuveszetet, ami tetszik, es erdekel.
meg szerintem addig nem lényeg, hogy legyen valakid, amig meg nem talalod azt a kulonleges lanyt, szoval ne valaki legyen, hanem az a valaki..erted :)
2008. okt. 30. 22:43
Egy fiúnál egyáltalán nem fontos az hogy szép legyen, sőt! Engem nem is vonzanak a szépfiúk. A lányok inkább a belső tulajdonságai miatt szeretnek bele egy fiúba. Legalábbis azok a lányok akik komoly kapcsolatot akarnak és nem csak felszíneset. A diszkó tényleg nem a legjobb hely az ismerkedésre. Ott van a net, kávézók, teázók, iskola, könyvtár és még nagyon sok hely ahol rá találhatsz egy kedves lányra:) Légy nyitott, kedves, és kezdeményező! Ne félj az elutasítástól, mindenki átesik rajta, de csak így van esélyed megismerkedni valakivel. Sok sikert!;)
2008. okt. 30. 22:45
nekem szépfiú barátom van,volt is sok..és párszor megjártam már ezzel...:S
2008. okt. 30. 22:47
1. hozzászóló vagyok. Egy valami biztos ha nem is vagy szép a diszkóban minden lány az izomra bukik (meg a pénzre). ismerek egy embert nem jóképű egy kicsit se de izmos és jó megjelenése és szövege van. a csajok meg buknak rá. igaz nagy részük ilyen diszkó ribi de a normális lányok is az izomra buknak.
2008. okt. 30. 23:21
Figyu szerintem sok lány va aki nem a külsőt nézi pl. éns me azt nézem deh akk cserébe énis elvárom hogy ne azt nézzék:) Nme mondom hogy csúnya vagyok de nemsi iylen mindneki álma lány, ha gondolod bezsélgethetünk msn-en és meglátjuk hátha lessz valami:) Ha felkeltettem érdeklődésedet nyugodtan írj e-amilt:) És sztem aki a külsőt nézi az csak azért verseng hogy neki "szebb" pasija legyen mint
másnak:P Tamilina(15)
2008. okt. 31. 10:33
Bocsi a helyesírási hibákért:) Előző válaszoló
2008. okt. 31. 10:34
Nem értem ha te azt állítod magadról,hogy nem vagy szép,akkor miért akarsz szép lányt?
Ha azt akarod,hogy a belsőd értékeljék te se a kinézetre hajts!
Lehet,hogy te is tettszel olyannak,aki esetleg neked nem tettszik.
Lehet nem vagy túl jóképű,de azért lehetsz igényes.Jó frizura,dögös parfüm,csinos ruha....
2008. okt. 31. 10:56
Szerintem hülyeség, hogy csak az izomra buknak. Főleg, hogy én is gyúrok, és nem egy szálkás típus vagyok (azaz igazi izomagy kinézet), és nem hogy jobban bejönne, de inkább taszítja a hölgyeket. Szóval a jóval elöbbi válaszolónak annyiban lehet igaza, hogy a srác a szövege miatt olyan sikeres, nem pedig a kinézet miatt. Ha tényleg csak az számítana, akkor nem próbálnának lekoptatni lépten-nyomon. A legfájdalmasabb az, amikor a szemedbe mondják, hogy túl izmos vagy és nem tetszel neki...
2008. nov. 1. 01:57
10/10 anonim válasza:
De te is írod h nem vagy szép, de azért szép lányt akarsz fel szedni
2011. márc. 23. 15:21
Kapcsolódó kérdések: