Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok valami szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok valami szép, sajnos. Hogy szedhetnék fel valami szép lányt? Nem volt még barátnőm, a lányok nem ugy néznek rám mint egy fiura, hanem mint egy jóbarátra...

Figyelt kérdés
16 éves Fiú vagy.De nekem meg barátnő kell...nem pedig "barát". Járok bulizni is...és még ott se...vannak akik tetszenek de akárkire is rányomulok mindig megpróbál lerázni... Segitsetek, mit tehetnék.
2008. okt. 30. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Vannak akiknek nem a külső az első. Ezeket a lányokat diszkókba fogod megtalálni hanem mondjk tráskereső oldalakon, vagy simán az utcán. De nekem már volt olyan hogy felvettem egy szép lányt msn-re és mondat neki:-szia -szia -láttalak xy.hu oldalon és nagyon szép vagy. még nem látott engem de letiltott. Mindenesetre ne add fel és add önmagad.
2008. okt. 30. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyreszt nem a kulso a lenyeg, es te se szep lanyt keress, hanem kedves aranyosat, aki tetszik.

50 ev mulva ugyis mindenki ugyanolyan ronda lesz :D

a barát tipus fiút ismerem, elobb utobb kinőnek belole.

a masik, hogy csinalj valamit, amitol kulonleges leszel, az imponal a lanyoknak. gitarozz, kezdj el vmi harcmuveszetet, ami tetszik, es erdekel.

meg szerintem addig nem lényeg, hogy legyen valakid, amig meg nem talalod azt a kulonleges lanyt, szoval ne valaki legyen, hanem az a valaki..erted :)

2008. okt. 30. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy fiúnál egyáltalán nem fontos az hogy szép legyen, sőt! Engem nem is vonzanak a szépfiúk. A lányok inkább a belső tulajdonságai miatt szeretnek bele egy fiúba. Legalábbis azok a lányok akik komoly kapcsolatot akarnak és nem csak felszíneset. A diszkó tényleg nem a legjobb hely az ismerkedésre. Ott van a net, kávézók, teázók, iskola, könyvtár és még nagyon sok hely ahol rá találhatsz egy kedves lányra:) Légy nyitott, kedves, és kezdeményező! Ne félj az elutasítástól, mindenki átesik rajta, de csak így van esélyed megismerkedni valakivel. Sok sikert!;)
2008. okt. 30. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem szépfiú barátom van,volt is sok..és párszor megjártam már ezzel...:S
2008. okt. 30. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
1. hozzászóló vagyok. Egy valami biztos ha nem is vagy szép a diszkóban minden lány az izomra bukik (meg a pénzre). ismerek egy embert nem jóképű egy kicsit se de izmos és jó megjelenése és szövege van. a csajok meg buknak rá. igaz nagy részük ilyen diszkó ribi de a normális lányok is az izomra buknak.
2008. okt. 30. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Figyu szerintem sok lány va aki nem a külsőt nézi pl. éns me azt nézem deh akk cserébe énis elvárom hogy ne azt nézzék:) Nme mondom hogy csúnya vagyok de nemsi iylen mindneki álma lány, ha gondolod bezsélgethetünk msn-en és meglátjuk hátha lessz valami:) Ha felkeltettem érdeklődésedet nyugodtan írj e-amilt:) És sztem aki a külsőt nézi az csak azért verseng hogy neki "szebb" pasija legyen mint

másnak:P Tamilina(15)

2008. okt. 31. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért:) Előző válaszoló
2008. okt. 31. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem értem ha te azt állítod magadról,hogy nem vagy szép,akkor miért akarsz szép lányt?

Ha azt akarod,hogy a belsőd értékeljék te se a kinézetre hajts!

Lehet,hogy te is tettszel olyannak,aki esetleg neked nem tettszik.

Lehet nem vagy túl jóképű,de azért lehetsz igényes.Jó frizura,dögös parfüm,csinos ruha....

2008. okt. 31. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség, hogy csak az izomra buknak. Főleg, hogy én is gyúrok, és nem egy szálkás típus vagyok (azaz igazi izomagy kinézet), és nem hogy jobban bejönne, de inkább taszítja a hölgyeket. Szóval a jóval elöbbi válaszolónak annyiban lehet igaza, hogy a srác a szövege miatt olyan sikeres, nem pedig a kinézet miatt. Ha tényleg csak az számítana, akkor nem próbálnának lekoptatni lépten-nyomon. A legfájdalmasabb az, amikor a szemedbe mondják, hogy túl izmos vagy és nem tetszel neki...
2008. nov. 1. 01:57
 10/10 anonim válasza:
De te is írod h nem vagy szép, de azért szép lányt akarsz fel szedni
2011. márc. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!