Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret akkor?

Figyelt kérdés
Legalábbis azt mondja barátnőm nekem, miközben azt érzem en a háttérben vagyok, és nem figyel arra hogy nekem mi a fontos, hiába mondom el neki.
okt. 13. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Akkor tessék külön utakon folytatni.
okt. 13. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
H így érzed magad nincs értelme tovább folytatni ezt a kapcsolatot.
okt. 13. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem egyeznek meg az elképzeléseitek a kapcsolatról, nem érzed, hogy megfelelő számodra, akkor a legjobb az lesz ha szakítasz vele. Most ez bánt, később ez felgyülemlik és csak rosszabb és rosszabb lesz. Szebb szépen elválni, mint haraggal.
okt. 13. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Kifejthetnéd.
okt. 13. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szereti, hogy szerelmet érez mikor veled van. De úgy látszik ennyiben ki is merül a dolog.

Vagy..?

Bármi lehet, mert amúgy rohadtul általánosan írsz a helyzetről.

De végeredményben amúgy ezt nektek kell megbeszélnetek egyszer.

okt. 13. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondani bármit lehet. De te miért vagy vele? Mi tart mellette?
okt. 13. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!