Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon valamit titkolt, lehet, hogy tulaj?
Megismertem egy férfit társkereső appon, külföldön élek, de ő erdélyi, mint én.
Ő itt dolgozott, Norvégiában, de egy német nagy cégnél, amely építőelemeket forgalmazott es fafeldolgozással, ipari mennyiségben.
Voltam a cégénél, az irodában, bevitt. Valóban német nevű cég volt, óriási farakások az udvaron.
Ő azt mondta, hogy csoportvezető, vagy menedzser, es irodában dolgozik, de számításokat is végez, a lapoknak amiket gyártanak, nem tudom, nem is tartottam lényegesnek, de szívesen barátkoztam vele. Nekem főleg barátok kellettek. Ezt mondtam is neki.
A cég itt fizette a lakását, minden számláját.
Sok programot csináltunk együtt egy időben. Meghívott kávéra, kirandulni.
De nem ez a lényeg.
Az az érzésem, hogy valamit elhallgatott tőlem es nem értem miert, hiszen én nem utaztam a pénzére es komoly kapcsolatot nem kerestem.
Mondjuk ő szexet akart, amit értettem, de nekem akkor erre nem volt szükségem.
De mégis benne volt h tartsuk a kapcsolatot. Habár nem volt elégedett ezzel.
Végül azt mondta, hogy vissza kell menjen Németországba, véget ért az itteni megbízása.
Utána azt mondta, hogy lehet marad megis itt, es szinte leste a reakcióim.
Nem tudtam erre mit mondani, se több időt tölteni vele.
Nem tudtam örülni, mert nem voltam talán megérve érzésekre, nem tudom.
Végül hazament Németországba, amely az ő stabil új hazája volt az utóbbi 15 évben.
Ami érdekes, hogy felhívott az útról és látom, hogy a cégautóva megy haza. Mondtam neki, hogy nem kellett volna itthagyja az autót? Mondta nem. Mert elviheti Nemetorszagba. Ok.
Végül azt mondta, hogy a cég elhelyezte Írországba, mert ott volt megbízasa. Ok.
Néha még beszéltünk nagyritkan. Kérdezte ha nem látogatom meg Írországban.
Gondoltam magamban nincs az a pénz h en abba az országba menjek, ami szinten ködös es hideg mint Norvégia. Udvariasan elutasítottam. Persze akarta fizetni az utam. De nem akartam.
Most rámírt a napokban, hogy megint idehelyezi a cég, csak más városba.
Mi a lényeg?
Azon gondolkodom, hogy nem létezik, hogy az övé ez a cég ? Vagy gyár. Vagy ami.
Nekem ez a gyanúm.
Nem, ne értsétek félre, nem változtat semmit a dolgokon, már rég sejtem, hogy esetleg ez lehet a helyzet, csak nem értem miert titkolta.
Gyanús, hogy a cég így teszi veszi, se nem mérnök, semmi olyan képesítése, hogy ennyire ragaszkodjanak hozzá, hogy ő üljön az irodában.
Meg az hogy a céges autót sajátjaként használja, utazik vele kirandul, amit akar…
Vélemények?
A tulajdonosok nem költöznek masik országba.
Kiküldetésre meg nyilván cegessel megy
Én édesapámnak is adtak céges autót, nem is egy munkahelyén, de ő is használhatta magáncélre ugyanúgy.
Annyi, hogy a benzint csak akkor fizette a cég, ha munkaügyben kellett használnia (már volt olyan főnöke, aki a "magáncélú" tankolásait is elszámolta).
Mi is jártunk bevásárolni, kirándulni, nyaralni a céges kocsival, pedig apum sosem volt még csak főnök sem, nemhogy cégtulajdonos.
Te a fejedbe vetted, hogy az erdélyi pasid 15 év alatt menő és nagy, több országra kiterjedő céget épített Németotszágban, ami nem érdekel, de azért folyton ezen pörögsz.
Ébredj fel. Nem egy mesében vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!