Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolat hány esetben nyomhatja el valaki valódi énjét, amikor megpróbál a tarsadalmi normáknak megfelelni?
A legutóbbi párkapcsolatom szétesése után mélyen magamba néztem. Ez is kudarccal végződött, mint az előzőek. Elkezdtem úgy igazán mélyen belegondolni, hogy mi hogyan történt. Természetesen meg lehet magyarázni a dolgot úgy, hogy éretlen vagyok rá, vagy nagy hiányosságok vannak a belső értékeimben. Ahogy azonban elmélekedtem, eszembe jutott egy mélyebb ok: ez nem én vagyok, amit várnak tőlem.
Nem szeretem a párkapcsolatot. Én mindig arról álmodozok, hogy bejárom a világot, és sok nővel leszek együtt. Jobbnál jobbakkal, különbőző kalandokba keveredem.
És itt jött a felismerés: én egy Don Juan vagyok jelenleg.
Ez az én valódi énem.
Azért mentem bele párkapcsolatokba, mert a tárasadalom azt várja egy 30-as pasitól, hogy komoly kapcsolatban éljen. Akkor leszel komoly, ma ez a férfi.
Én azonban nem is igazán akartam azokkal a nőkkel együtt lenni. Én csak szexet akarok. Ez az őszinteség cunami sem az én esetem. Ez a lelki fröccs. Gyűlölöm, hogy a volt barátnőm kihúzott belőlem olyanokat, amiket nem is akartam volna elmondani.
Szóval innentől önmagam leszek.
De vajon hány ember élhet még így?
Hány ember nyomhatja el a valódi természetét, hogy megfeleljen a társadalomnak?
Te nem lázadó vagy, te másoktól függsz. AKi mfüggetlen az éli az életét, ahogy akarja és magasról tesz rá, hogy ezen ki botránkozik meg és ki nem.
"tudom, mit váltottam ki bizonyos nőkből"
Nem tudhatod. Sejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!