Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni femcelek miért nem ismerik el, hogy jobb helyzetben vannak, mint az incelek?
Mindkét csoportnak az a baja, hogy alja kategóriás emberként nem kap top társat. A különbség csak annyi, hogy a femcelek, ha erőt vesznek magukon, összejöhetnek egy alsó-középkategóriás pasikával. Az inceleket viszont még a százkilós icukák is elhajtják.
Egy példával élve: a femcel áll a hűtő előtt, és nyavalyog, hogy kaviár helyett csak párizsi és tescós sajt van a polcokon. Az incel meg áll a tök üres hűtő előtt, és még egy darab száraz kenyeret sem kaphat.
Erre újra azt tudom mondani, hogy inkább koplalok mint hogy olyan kaját egyek amitől undorodok.
"ha erőt vesznek magukon, összejöhetnek egy alsó-középkategóriás pasikával"
Tehát csináljak valamit, amit nem akarok, hogy "kapjak" egy embert, akit nem akarok, hogy csináljak vele dolgokat, amiket nem akarok.
Ebben nekem mi jó?
Nem ertem miert lenne jo ha olyan pasival jovok ossze aki nem mozgat meg. Nem szeretem nem vagyok ra. Nincs kemia. Nincs szex. Nincs semmi.
Miert lenne jo nekem h moshatom a gatyajat fozhetek ra. Takarithatok utana?
Mivel a szex nem eletfeltetel. Igy elvagyok nelkule. Sot jobban is elek es eleg sajat magam utan hazimunkaznom.
Ergo ha azt nezem pasi nelkul jobb az eletem.
Ha csak tescos párizsira és vajra telik, főzök magamra. Nem kell a kaviár. Alapból nem kellett soha a kaviár. Ez a ti standardotok a nők felé.
Ahogy a 4-es is írta, a nő társat és nem szexpartnert keres.
"Egy példával élve: a femcel áll a hűtő előtt, és nyavalyog, hogy kaviár helyett csak párizsi és tescós sajt van a polcokon. Az incel meg áll a tök üres hűtő előtt, és még egy darab száraz kenyeret sem kaphat."
Aha. Én meg állok a svédasztal mellett és kedvemre csemegézgetek. Nem jobb ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!