Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mássnak is volt ilyen rossz érzése hogy milyen lesz hogy innentől az exe nélkül kell élnie és lehet soha többé nem fogják egymást látni?
Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt elfogadni?okt. 9. 17:56
11/13 anonim válasza:
#10 Szintén az ész diktálja, hogy elhasználandó, bármikor lecserélhető fogyasztói cikknek tekintsék egymást az emberek, hogy nem kell kitartani egymás mellett jóban-rosszban, megtanulni azt a valakit, akit választottunk, hogy szeretni tudjuk. Sokkal egyszerűbb időnként lecserélni és a végtelenségig válogatni.
12/13 anonim válasza:
Éltem már át párszor azt az érzést, hogy mostantól sivár és üres lesz az életem, és hogy biztos soha nem találok olyat, akivel akár csak hasonlóan jól tudnám érezni magam.
És láss csodáat, eddig még mindig bebizonyosodott az ellenkezője.
13/13 anonim válasza:
Nekem az volt az érzésem: VÉGRE! Valamint: hogy lehettem ilyen hülye, hogy eddig vártam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!