Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nőnek miért red flag ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek miért red flag ha egy számukra potenciális pasiról kiderül hogy egyedülállóként időnként prostihoz jár hogy kielégítse a szükségleteit?

Figyelt kérdés

Miközben ha egy másik pasi ugyanezeket a szükségleteit úgy elégíti ki hogy nőket hülyít/hiteget majd néhány alkalom után dobja őket, az már nem számít red flagnak..

Hogy is van akkor ez most?

Ha nőket csap be valaki szex reményében, az rendben van. De ha inkább fizet a szexért csak hogy ne éljen vissza egy nő naivitásával, az már gáz..

okt. 7. 21:39
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

#29, #30 Ti nagyon keveritek a szezont a fazonnal!..

Egy párkapcsolatban a szex érzelmeken alapul vagyis abban az esetben teljesen másról szól!

A prostinál viszont az ember ténylegesen csak a testi kielégülés miatt fizet. Kvázi kiürül a tartály, jobban érzi magát az ember.

Akár csak egy jó masszázs után, jobban érzed magad!

Vagy ha kipanaszkodtad magad a pszichológusodnak, az után is jobban érzed magad, miközben lehet hogy a masszőr undorodik tőled mert pl olyan a bőröd, de ki van fizetve ezért megcsinálja.

A pszichológus is simán lehet hogy mint embert zsigerből rühell, de a pénzért mégis eljátssza a megértő segítőkész embert!

Akkor teszem fel a kérdést újból! Miben másabb az egyik vagy a másik?

okt. 8. 09:16
 32/41 anonim ***** válasza:
38%
Nem, én nem keverek semmit, hanem szimplán baromira más a véleményem. Én undorodom annak a gondolatától is, hogy vki akár "csak" egy ürítésre igényt tart vkinek a testére, aki nem vonzódik hozzá. Ennyi. Még akkor is, ha a másik pénzt kér érte. Ha akarod, csináljad, de velem ne akarj utána lenni, mert ez az én értékrendemmel nem passzol. És ennek semmi köze a párkapcsolathoz meg az érzelmekhez, ezt te kevered itt bele. Azzal nincs bajom, ha kölcsönös vonzalmon és megegyezésen alapulva vki ürít / egyéjszakásozik.
okt. 8. 09:20
 33/41 anonim ***** válasza:
52%
31. Más az ha egyértelműen szenved, és téged ez nem érdekel, meg más az hogy valakivel csak szex van, és nincs szerelem, utóbbit ugyanis a nő IS élvezi!
okt. 8. 09:23
 34/41 A kérdező kommentje:
#33 A pénzért meg kell szenvedni! Ez minden más munkánál is így van!
okt. 8. 10:45
 35/41 anonim ***** válasza:
62%
34. Igen csak nem mindegy, hogy gombokat nyomogatsz operátorként, vagy a fenkedbe erőszakolnak fel valamit, aztán a torkodon meg le mást. Nem igaz hogy nem érted a különbséget.
okt. 8. 10:50
 36/41 anonim ***** válasza:
52%

34. ez meg egy marhaság. Én a legkevésbé sem szenvedek a munkahelyemen, kifejezetetten szeretem a munkámat. Pont ez a baj a prostitúcióval, hogy a férfiak így állnak hozzá.

Azzal a világon semmi bajom, ha egy prosti szereti a munkáját, és szívesen csinálja (amúgy van ilyen, ha nagyon kevés is), a probléma ott kezdődik, amikor úgy gondolod, azért, mert fizettél valakinek, jogod van fizikailag gyötörni, kínozni.

okt. 8. 10:50
 37/41 anonim ***** válasza:
Mert nem vágyok olyanra, akinek a szex egy pénzért megvehető árucikk.
okt. 8. 12:51
 38/41 anonim ***** válasza:
37,ha nem menne prostizni az adott luzer,akkoris lecarnád
okt. 8. 13:17
 39/41 anonim ***** válasza:
25 az mehet prostihoz, mer amúgy se kell senkinek.
okt. 8. 13:20
 40/41 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy "lecarnám"-e vagy sem, de nem lenne red flag hogy kvázik, ennyivel már jobb helyzetben lenne nálam. :)

okt. 8. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!