Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás utan miert álmodunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utan miert álmodunk az exunkel szinte mindig?

Figyelt kérdés

okt. 6. 22:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Mert annyira megviselt?
okt. 6. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Te álmodsz vele.
okt. 6. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Te álmodsz vele.
okt. 6. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Sose almodok az exekkel. Max kesobb de nem szexualisan es parkapcsolatilag
okt. 6. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Sose álmodom exekkel. Te valószínűleg azért álmodsz vele, mert még nem zártad le, így próbálod feldolgozni a szakítást.
okt. 6. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Saját nevedben nyilatkozz csak.
okt. 7. 05:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Mikor szakítottam vele akkor nem álmodtam róla semmit majd jóval később úgy 3-4 év múlva. Olyanokat álmodtam hogy vissza mentem hozzá meg hogy jóba voltam a mostani nőjével stb. Pedig én már régen lezártam és már évek óta új párom van valamiért néha még is álmodok vele. Szerintem ez nem jelent semmit. Nekem legalább is max annyit hogy fontos személy volt első mindenben de más jelentőséget nem tulajdonítok neki.
okt. 7. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!