Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan akinek, nem való a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek, nem való a párkapcsolat? Én félek tőle.

Figyelt kérdés

okt. 5. 14:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kb az emverek 90%-a alkalmatlan a párkapcsolatra, kommunikációs, önosmereti,érzelmi analfabéták
okt. 5. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem éri meg szenvedni? Ha párkapcsolatban élsz, az a dolgod, sőt mindkét félnek, hogy megfeleljenek egymásnak. Hogy egy bizonyos idő után, ne laposodjon el, ne váljék unalmassá. Ha Ti mint pár mindketten tesztek azért, hogy jók legyetek, maradjatok egymásnak, akkor az szólhat egy életre! Két emberen múlik minden. Nem mindenkinek való pár! Jön az első probléma és az egyik fél, fejét fogva menekül, ahelyett, hogy megoldást találnának közösen. Sok minden múlik a kommunikáción is.

Sajnos a mai világban nincs kitartás az emberek többségében. Kiszálnak egy kapcsolatból, mert már nem megy minden simán és beleugranak egy másikba... mindenki felelős azért, hogy, boldog vagy éppen szenved

okt. 5. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdezd azt akinek az apja évekig szétverte az anyját…

Na az olyan nő gondolod bele merészel valaha menni egy kapcsolatba?

okt. 6. 02:05
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as! Kell hozzá idő, de merészel. Én egy olyan nő vagyok sajnos, ok nélkül voltam bántalmazva. De mivel nő vagyok szükségem van a törődésre. S nem élhetek úgy, hogy csupán azért mert egy bántott ne bízzak egy másikban.
okt. 6. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert van olyan nő aki okkal van bántalmazva? Még olvasni is rossz ezt.

Undorító minden féreg aki kezet emel nőre.

Nekem is volt ilyen a családomban és sajnos érzem is magamon hogy a “rosszfiúk” tetszenek, szóval maradok szűz vénlány.

okt. 7. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!