Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban, mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban, mennyi az elvárható, amit a felek egymásra költsenek?

Figyelt kérdés
Havonta, ami költsönös. És még nem élnek együtt

2023. nov. 19. 21:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
költsönös xDDD
2023. nov. 19. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

szóval nem élnek együtt...

Tapasztalt érett embereknél fel sem merül ez a kérdés, szóval ezek szerint nem vagytok azok.

Nincs elvárható összeg, semmit nem lehet és kell elvárni.

Eddig egy kapcsolatomban sem ettünk minden alkalommal mikor találkoztunk étteremben, otthon ettünk, főztünk sütöttünk, néha elmentünk étterem de nem sűrűn mert minek amúgy is.

Akik nem elkényeztetett majmok és 2 lábbal áll földön mind a 2 fél ott tudják, hogy mi mennyibe kerül kb....akinek el kell autóznia a másikhoz az nyilván örül ha nem kell még vacsiért is fizetni.

Eleinte elmegy h a pasi fizet belépőt vagy kaját, de ha az alap randik lezajlottak akkor már nem.

Kedvesség az belefér, ami esetleg pár ezer Ft, de nincs kötelező összeg.

Nem csak olyan helyekre lehet elmenni ami pénzbe kerül, ajándékot sem kell mindig venni, és kajáldákba sem kell mindig menni.

persze...........ha valaki bazira lusta és k**úrvajól keres lesz@rja h valami 10.000 Ft vagy 400.000 ft mert annyi pénze van az megint más tészta-

2023. nov. 19. 21:47
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Szülinapra karácsonyra mondjuk olyan 5-10ezer forint körül valami, bár a sajátkezűleg készült dolgo mindig többet érnek, akkor is, ha filléresek.

Az együtt töltött programokat meg mindnki magának fizeti.

kb ennyi.

2023. nov. 19. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
Ha minőségi időt szeretnének együtt tölteni, akkor atlag 60-80 ezer /hó
2023. nov. 19. 23:29
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
nincs ilyen, hogy elvárható. Elvileg nem a pénzért vannak együtt.Hanem ert szeretik egymást.
2023. nov. 19. 23:33
 6/14 anonim ***** válasza:
11%

Mivel manapság nő eleve csak gazdag pasival jön össze, így az a minimum hogy 7-8 számjegyű összeget költsön egy pasi a nőre, ebbe rendszeres külföldi luxus utak, luxusautó, drága ruhák, rendszeres éttermezés stb. is bele számítanak.

Visszafele nyilván semennyit, maximum valami jelképes kis ajándék, az is a pasi pénzén természetesen.

2023. nov. 20. 00:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
10 eve, amikor meg csak randiztam a férjemmel, akkor poénból összeszámoltuk, benzinnel, mindennel együtt olyan 40-60 k között jött ki egy hónapban amit rám költött. 32/N
2023. nov. 20. 06:10
 8/14 A kérdező kommentje:
Bocs, az elírásért.
2023. nov. 20. 09:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha azok nem válaszolnának egy párkapcsolattal kapcsolatos kérdésre, akinek soha a büdös életében nem volt még párkapcsolata, így lövése sincs az egészről?

Gondolok itt elsősorban a 6osra.

Bár a 4es is vagy ilyen, vagy nagyon különösen értelmezi a "minőségi idő" fogalmát..

2023. nov. 20. 09:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Semennyi.Én sose hagytam,ha nagyobb dolgot venni akart.Édesseget,gyümölcsöt hozhatott.Én néha vettem reggelit,kávét,stb...Randin pedig sose fizettem.Alkalmakkor ajandék meg változo.Volt,hogy semmit,aprobb dolgokat,vagy nagy értékű dolgot adtunk.De kötelezően senkire nem kell semmit költeni.
2023. nov. 20. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!