Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban, mennyi az elvárható, amit a felek egymásra költsenek?
9
Mire gondolsz?
Igen, en az a fajta nő vagyok, akinek vannak igényei. Es sajnos nem érem be a közös séta/netflix kombóval! Egyebiránt, örömmel fizetem a közös programok költsegeinek rameső reszét, úgymint: etterem, mozi, nyaralás, koncert, szinház, stb. Baj akkor van, ha a pasi nem tudja a sajátját!
4es voltam!
11, arra gondolok, hogy pl a mozi nem minősül minőségi időnek, tekintv,e hgoy a két fél nem egymásra figyel. Ugyanezen okból egyébkén a Netflix sem.
Minőségi idő alapvető jellemzője az, ha akét fél fókusza a lehető legnagyobb mértékben egymáson van. Ez jellemzően beszélgetést és/vagy testi kontaktust jelent, és minél kevesebb melléktetvékenységet. Az evés praktikus melléktevékenység, feltéve ha nem vonja el túlzottan a figyelmet.
Egyébként amit felsoroltál, a naralást leszámítva, ha hetente több is van, még úgy is azért nem olyan egyszerű összehozni a 60ezret egy hónapban.
Ráadásul... mint írtad, fizeted magadnak. Tehát a kérdésre még csak nem is válasz, tekintve, hgoy az volt a kérdés, hogy mennyit költesz a másikra.
de erre a felvetésre is kíváncsi lennék, hogyha külön-külön fizetik a saját részüket, akkor mennyi fér bele?
Gondolom, ezt a két fél anyagi helyzete is meghatározza...
13, hát lényegében igen, ez a két fél anyagi helyzetétől függ. Jó esetben hasonló a státuszuk, így hasonló keretben gondolkodnak.
Rosszabb esetben jelentős különbség van az anyagi helyzetükben, így az egyik vagy meggebed és adósságba veri magát, vagy a másik lemond az ő szintjének megfelelő közös programról. Mindkettő feszültséget teremt mindkét félben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!