Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nekem bőven elég a kavarás, de nem félelemnek hívnám, inkább nem akarom, hogy a minden napi kényelmem oda legyen.
Ne tudjak fingani egy nagyot, vagy azt csinálni a lakásomban, amit akarok.
#7 jól mondja.
Maximum nem a megfelelőt találod meg és nem vele vagy együtt. Különben minden megoldható egy megfelelő társsal.
De keveseknek sikerül megtalálni elsőre...van h csak pár hónapig sikerül vagy 1-2 évig...azt hoppá mégsem.
Normális kapcsolatot ki sem lehet alakítani. Mégis hogy tudna egymás mellett élni egyfolytában és össze férni két ember aki egyszer idegen volt a másik számára?
Akkor én aztán tényleg végképp lemondhatok róla, mert az én szüleim kapcsolata az egy merő híg fos volt
Miért kellene szenvedni? Vagy félni a kapcsolattól?
Inkább olyan van, hogy valaki azt mondja nem tud elköteleződni, de az igazság az, hogy valójában nem is akar. Ott áldozatot kéne hozni egymásért, az meg nagyon fáj, és akkor elkezdenek szenvedni, elengedik egymást "még élni szeretnék" címszóval, aztán jön a következő partner, azzal is ugyanez, aztán lesznek keserű öregek, mert változni nem akarnak, csak amíg kényelmes együtt lenni, addig jó a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!