Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso csoknal miert simogatta meg a fenekem?
Elso csok volt. Es kicsit megsimogatta a fenekem de nem nagyon es erosen, csak finoman.
En még ezzel vartam volna. Miert csinalta ezt elso csoknal? Ez gyakori?
Nem sok ez?
Nem vagyok tapasztalt.
Ha már smárolni engeded, akkor ne lepődj meg, ha több történik.
De amúgy nekem is soknak tűnik elsőre, már ha nem 2 hónapja tart a dolog, akkor talán kevésbé.
Nekem meg barátnőm direkt kérte, hogy simogassam majd elsősorban a hátát, meg a fenekét. Nem vagyunk egyformák. Valakinek ez már messzemenően intim dolog, valaki nem is szereti, másnak meg olyan, mint egy sima simogatás.
De jobb esetben azért a felek megbeszélik, hogy kinek mi esne jól, és mire odajutnak, addigra már egyiküket sem éri meglepetés.
Amúgy az előző kapcsolataimban ez mindegyikben más volt.
Egyiküknél már első talin csók volt, de a feneke az tabu volt. (Intimitásig nem jutottunk el, nem tartott addig a kapcsolat..) Másik exemnél meg első talin volt már taperolás, fenéksimogatás, természetesen az ő beleegyezésével. Mondjuk az a kapcsolat kicsit kilóg a sorból, mert végülis már régóta ismertük egymást online, szóval nem mondanám, hogy vadidegenek voltunk. Viszont ott az első randi a legvégén úgy végződött, hogy kielégítettem őt. Neki ez belefért, nekem nem meg volt ellenemre.
Mostani barátnőmmel meg csók még nem volt, nagyon megfontolt lány, de ölelkezés közben szereti, ha a fenekét is simogatom.
Nincs általános szabály, hogy mit szabad, és mit nem. De jobb esetben a felek kommunikálnak, és nem csak utólag háborognak gyakorin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!