Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elso csoknal miert simogatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso csoknal miert simogatta meg a fenekem?

Figyelt kérdés

Elso csok volt. Es kicsit megsimogatta a fenekem de nem nagyon es erosen, csak finoman.

En még ezzel vartam volna. Miert csinalta ezt elso csoknal? Ez gyakori?

Nem sok ez?

Nem vagyok tapasztalt.

szept. 28. 18:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20

Ez nagy igazság.

szept. 28. 21:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha már smárolni engeded, akkor ne lepődj meg, ha több történik.

De amúgy nekem is soknak tűnik elsőre, már ha nem 2 hónapja tart a dolog, akkor talán kevésbé.

szept. 28. 22:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem meg barátnőm direkt kérte, hogy simogassam majd elsősorban a hátát, meg a fenekét. Nem vagyunk egyformák. Valakinek ez már messzemenően intim dolog, valaki nem is szereti, másnak meg olyan, mint egy sima simogatás.

De jobb esetben azért a felek megbeszélik, hogy kinek mi esne jól, és mire odajutnak, addigra már egyiküket sem éri meglepetés.

szept. 29. 04:45
 24/24 anonim ***** válasza:

Amúgy az előző kapcsolataimban ez mindegyikben más volt.

Egyiküknél már első talin csók volt, de a feneke az tabu volt. (Intimitásig nem jutottunk el, nem tartott addig a kapcsolat..) Másik exemnél meg első talin volt már taperolás, fenéksimogatás, természetesen az ő beleegyezésével. Mondjuk az a kapcsolat kicsit kilóg a sorból, mert végülis már régóta ismertük egymást online, szóval nem mondanám, hogy vadidegenek voltunk. Viszont ott az első randi a legvégén úgy végződött, hogy kielégítettem őt. Neki ez belefért, nekem nem meg volt ellenemre.

Mostani barátnőmmel meg csók még nem volt, nagyon megfontolt lány, de ölelkezés közben szereti, ha a fenekét is simogatom.

Nincs általános szabály, hogy mit szabad, és mit nem. De jobb esetben a felek kommunikálnak, és nem csak utólag háborognak gyakorin...

szept. 29. 04:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!