Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ölelgettek, simogattak, szeretgettek meg utoljára?
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 08:29
1/24 anonim válasza:
Reggel a ferjem, mielőtt munkába ment. Utána közvetlen a kislányom, amikor felébredt.
3/24 anonim válasza:
Reggel, mikor bevittem az asszonyt a dolgozóba :)
4/24 anonim válasza:
Kb 15-20 éve mikor még elég gyerek voltam hogy anyám szerint szabad legyen ilyet. Azóta áttértek az úgynevezett nem “liberális” nevelésre, ami annyit tesz hogy gyerek verve jó.
5/24 anonim válasza:
Jöttek az irigy incelek lepontozni :D
6/24 A kérdező kommentje:
5
Nem tudom, hogy ki ő, de legyen jobb hétvégéje.
2021. nov. 12. 08:47
7/24 anonim válasza:
Annyira tudtam, hogy úgy lesz, hogy feltesznek egy ilyen kérdést, hogy mikor volt valami, te leírod, hogy mikor volt. És ez a válasz "nem hasznos" értékelést kap itt rengeteg ember által, mert ha valakit szeretgetnek, ölelgetnek rendszeresen, az rohadjon meg...
8/24 anonim válasza:
Ez csak irigység de minket akiket ezért lepontoztak ez nem igazán érdekel.Nekünk az az öröm hogy jó kapcsolatban élünk a párunkkal és szeretjük egymást nekik meg az ha a gyakorin lepontoznak🤷♀️
9/24 A kérdező kommentje:
9
Inkább a te kérdésed provokáció.
2021. nov. 12. 09:05
10/24 anonim válasza:
#9 Ebben mi a provokáció? Kérlek fejtsd már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!