Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapasztalata van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen tapasztalata van vonzó idősebb nőkkel?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz programom egy vonzó idősebb nővel, inni és táncolni fogunk.

2x már csókolóztunk is még régen az első 1-2 talin. Azóta közbejött pár dolog (pl elutaztam, kórházban voltam stb ) aztán most hónapok után találkozunk újra.

Tudom, hogy nem lehet közös jövőnk hosszútávon, mert ő 48, én meg 30. De annyira vonzódom hozzá, ő meg szingli és nyitott a találkozásra, akárhányszor találkoztunk, mindig közvetlen érintkezős velem és beindít.

Akinek van hasonló sztorija, az hogyan csábította el a másikat?

szept. 28. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a program?
okt. 25. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:

9 igen, mert a személyiségek úgy alakulnak, hogy 19 éves nő mind egy forma, 25-nél váltás, onnantól is az összes 25-30 közötti egyforma, aztán így tovább, és az összes 40 éves is egyforma.

Ennyi agysejttel mint ami neked van, nehéz lehet létezni, meg ugye minek.

okt. 25. 14:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Azóta 2 találkozó is volt ő nála. Mindkettőnél az lett volna, hogy táncolni mennénk, de végül nála maradtunk iszogattunk, oldódtunk. Közben többször érintem, átkarolom, simogatom, hajába is bármikor beletúrhatok, nyakát is többször csókoltam. Nagyon oda vagyok érte már most, de próbálom nem túltolni a bókokkal, próbálom nem piedesztálra emelni.

Első talin volt, hogy így átkarolva, simogatva a hátát ülünk hosszan egymás mellett, flörtölünk, iszogatunk. Aztán észreveszem, mondom jéé nincs rajtad melltartó?! hátánál tapogatva keresem, Mondja nincs .. jobban kitolja a mellkasát ... mondom ejha tényleg nincs rajtad, totál látszik a mellbimbód. Vékony felsőjén hasától indulva megfogom a mellét, ujjaimmal nagyon finoman, megcsavargattam a mellbimbóját.

Aztán a mellbimbós dolog tartott vagy 2 hosszú másodpercig, tehát nem volt semmi hirtelen reakciója, felriadása, de mégis leállított, hogy nana... meg a hasát is jó ha kerülöm mert 3 hetet késett a menstruációja és amúgy most jött meg neki... felpuffadva érzi magát, és ezért nem bírja most a hasát, vagy ha plusz inger éri. Rendben, maradtak a sima simogatások, szoros ölelések. Csók közelség megint volt szemben állva, de kuncogva elhajolt. Végül a kezem a szájára tettem és azt csókoltam meg, olyankor nem hajolt el, tovább kuncogott. Ezzel próbáltam kicsit húzni az agyát.

Második tali kb 2 héttel később volt (munka, utazás volt, így jött ki a lépés) Kb ugyanúgy építettük fel, mint az előzőt, ugyanúgy simogatás, ölelések, nyakcsók stb.

Aztán volt hogy felálltunk valamiért és szemből ölelkeztünk szorosan, jól rámarkoltam a fenekére 2 kézzel is, és úgy öleltem- mondom hmm régen is ilyen jó formás volt a popsid?

Mondja igen, régen is ilyen volt.

Mondom ejha annyira bírom hogy mindig ilyen jó formában vagy - közben ezt kihangsúlyozva jobban rámarkoltam. Volt hogy lazán pörgethetem is, forgathatom, követi a mozgatásomat, irányíthatom a kezénél fogva.

De amikor csókra hajoltam, "na, nem csókollak meg" kb kuncogva el-el hajolt. Úgyhogy kb 2-3 próba után nem erőltettem tovább mert nem akarom ráerőltetni magam. Ettől függetlenül tovább ölelkeztünk szemből, meg pár centire volt az arcunk, hosszan egymás szemébe nézés...

Közben megbeszéltük, hogy megint találkozhatnánk, egy bnője hívta őt 1 táncosbuliba és mehetnénk ketten oda.

Szóval nem tudom mi lehet, lehet én siettem el a dolgot és még építeni kellett volna. Ennyi mindent hagy, közvetlen, de mégse halad tovább a dolog, én meg közben teljesen vonzódok már hozzá.

Nem tudom mit hagyhattam ki.

okt. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!