Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalat 5-10 évvel idősebb nőkkel párkapcsolat terén?
Mindkét fél tapasztalata, véleménye érdekelne.
35 vagyok, és nem nagyon találok lelkileg egészséges, épkézláb nőt. Már sajnos az én korosztályom is elég hülyén lett felnevelve, a fiatalabbakról ne is beszéljünk, tisztelet a kivételnek blablabla...
Ezért gondolkodtam el mi lenne ha tőlem idősebb nőkkel ismerkednék.
Nincs anyakomplexusom, egyszerűen abban reménykedek hogy ott még van normális értékrendű, kiegyensúlyozott nő.
Már azt sem bánom ha nem tud, akar gyermeket (elsősorban egészségügyi okok miatt), csak szeretnék valakit akivel békében letudnám élni az életemet.
Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Szerintem a féltékenység lehetne a gond (fiatalabb nőkre), na meg tudomásul venni hogy ő már más életszakaszban van, akár a változó kor is közeleg, stb...
Taps, Taps
Megjött az első szép lelkű...
2# Aki a kritikát nem tudja elengedni, ott valóban bajok vannak.
Képzelem ahogy ismerkedsz és a nő második mondatába belekötsz...
Figyelj, így nem lehet ismerkedni. Az intelligens férfi figyel, meghallgat, információt gyűjt, majd dönt, hogy kell ez neki, vagy sem.
Az intelligens ember meg elolvassa a kérdést és arra próbál választ adni...
De bocsánat, én hibám hogy egy magyar internetes felületen akarok kulturáltan kommunikálni, ahol mindenki mindenhez is jobban ért, szakértő, megy a fröcsögés, és még egy öngyilkosságról szóló hírre is mennek a rosszindulatú megjegyzések.
Nagyon jól mutatja az átlag magyar mentalitást...
Tudom a különbséget, sok külföldi fórumon is fent vagyok.
Ígérem, nem követem el többet ezt a hibát! ;)
Hát, elég hamar kiderült, hogy miért nem találsz normális, kiegyensúlyozott nőt.
Azért, mert nagy ívben elkerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!