Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal mindenki tisztában van, hogy a nők 95%-a pénzéhes. Szerintetek ebben a helyzetben mi történne?
Szóval egy teljesen átlagos anyagi helyzettel rendelkező, teljesen átlagos családból származom egy pincér és egy műtősnő gyerekeként. De azt senki sem tudhatja mi lesz velem a jövőben, lehet, hogy gazdag leszek. Tegyük fel, hogy tényleg az leszek.
Na mármost az biztos, hogy -mivel nem egy gazdag családba születtem- megtudom becsülni a pénzt, és a jövőbeni barátnőimet nem fogom elhalmozni semmivel. Nem azért mert fukar vagyok, egyszerűen nem fogom szórni a pénzt.
Ugye majd jönnek a nő jelentkezők látván, hogy mennyi pénzem van, abban a hitben, hogy mellettem aranyéletük lehet, hogy alájuk nyomok egy kocsit, ruhákat, szoláriumbérletet meg ilyeneket. De mint írtam nem fogok.
Szerintetek idővel vitákat szítana közöttünk, hogy én miért nem fizetek neki dolgokat? Miért kéne egyáltalán? És erre rádöbbenve vajon dobnának, hiszen nem jöttek be az anyagi várakozásaik velem szemben?
Ez majdnem igaz, csak a százalék sok.
A nagyobb baj, hogy már nem csak a mutatós ribancok ilyenek, hanem a 160x160-as bajszos Nök is.
Rohadt megalázó, mert ameddig nem volt semmim és örültem, hogy szerelmes voltam, még számított a személyiségem.
Elhagyott a szerelmem egy pénzes öregért, mert Ö is egy ribanc volt.
Elegem lett, elmentem Németországba dolgozni, mondvám Nekem is lesz pénzem. Most, hogy lett egy vállalkozásom, egy lakásom, szép autóm és pénzem is van, akaszkodnak a Nök, de miért és mit kapok cserébe.
Akaszkodnak azért, mert azt gondolják elég, csak beleülni, kicsit színészkedni és döl a lóvé.
Cserébe nem várhatom el, hogy akár, csak értelmesen kommunikálhassak vele, arról meg csak álmodhatok, hogy egy étteremben a kést meg a villát használni tudja.
És igen, csak egy kis pénz kell és megdughatom öket, persze Én vagyok a szemétláda, de valójában miért is?!
Ameddig nem találok egy normális Nöt, aki azért szeret aki vagyok, addig ez van. Még mindig jobb mintha a farkam verném.
Te pedig kedves lány, aki bevállalja, ha ennyire bevállalod írj egy privátot, aztán veszek Neked kondibérletet vagy valami sz@rt amit akarsz.
Engem csak annyira lehet kihasználni amennyire hagyom, itt talán meg is változtatnám talán arra, hogy "üzlet".
Másrészt félre akarom értelmezni amit írtál, így csak annyit kérdezek, hogy benne vagy-e?
De mint a tündérmesékben is,még a mai világban is létezik igaz szerelem,ahol nem a külsőségek és a pénz a mérvadó.Tehát NEM minden üzlet..
egyik előző válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!