Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még közös jövőnk?
Megismerkedtem egy lánnyal egyetemi gólyatáborban. Kavarni kezdtünk, de mindig csak buliban kaptuk el egymást. Mikor már vagy négy bulin voltunk együtt, hirtelen a semmiből megsértődött valamin és megszakította velem a kapcsolatot. Megpróbáltam elengedni, de egy órára jártunk be illetve észrevettem, hogy sokszor bámult így nem tudtam túltenni magam rajta. Később bevallotta, hogy szeret és nagyon vonzódik hozzám szintén egy buliban de nekem akkor már volt barátnőm. Később rám is írt és beszélgetni akart velem. Most újra kezdődött a félév és arra lettem figyelmes, hogy szándékosan kerül engem, de a barátnői továbbra is figyelik a lépéseimet. Segítsetek, van e esély arra, hogy szándékosan azért távolodik el tőlem, mert még mindig akar tőlem valamit? Lehetséges, hogy csak az zavarta, hogy nekem volt valakim? Vagy teljesen túltette magát rajtam? Számít bármit ebben az esetben, ha azt érzem nem tudom elengedni és nekünk a jövőben még lesz valami közös utunk? Jelenleg szingli vagyok, mielőtt bárki félre értené. És annyi, hogy nekem nem más lány kell, hanem csakis ő.
Nagyon köszönöm a válaszokat
Én is azt javaslom, hogy lépj túl a kudarcon amit okozott neked mert jócskán rá fogsz fázni.
Intő jelekkel van tele és ha te ezt nem látod be menj kuncsorogni hozzá bár neki kéne elnézést kérni tőled.
Majd rájössz idővel, hogy feleslegesen hitegeted magad azzal, hogy együtt kéne lenni.
Még azt a pillanatot is meg fogod bánni, hogy megismerted...
Valószínűleg haragszik, nem biztos hogy vannak még érzései (valószínűleg sose volt, csak bántotta egóját hogy mással vagy).
Helyedben messziről elkerülném, mert fájni fog!
6/6
Minek válaszolsz, ha nem tudsz érdemleges hozzászólást közölni? Biztos unatkozol. De köszönöm a meglátást, nagyon megrendítő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!