Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet közös jövőnk, eljuthatunk a házasságig? Összeillünk? Vagy inkább hagynom kellene a dolgot?
Flörtöltem ma a pénztárossal a boltban. Velem egyidősnek tűnt, és eszembe jutott, vajon lehet-e közös jövőnk.
Én furcsán magasan képzett vagyok (most a doktorimat csinálom), és szeretek olyasmikről beszélgetni, mint a kormány döntései.
Nagyon megtetszett ez a srác, és biztos, hogy lenne bennünk közös: pl. nagyon-nagyon jó a humora, tökéletesen válaszolgattunk ma egymásnak.:)
De vajon egy házasságban ez működhet? Persze nem akarok házasodni egyből, de ennyi idősen nekem már fontos a jövő is.
Szóval szerintetek tudna engem támogatni és biztatni a karrieremben, vagy pedig kisebbnek érezné magát? (utóbbira is volt már példa párkapcsolatomban, és előbbire is)
Én úgy gondolom, tudnám őt támogatni abban, amit csinál.
Ezt nem csak ráértve kérdezem, hanem úgy általánosságban. Nektek mi a tapasztalatotok?
26 L Budapestről
Mégis milyen lehetőséget látsz egy olyan pénztáros fiúba, aki minden nővel flörtölget a kasszába? Egy jó d.gás kinéz a dologból, de házasság nem.
Ez nem munka vagy végzettség kérdése, inkább személyiség. Olyan ügyvéd se kellene, aki neki áll flörtölni amikor bemegyek hozzá.
Tudod ez a minden nőt megkaphatok típus.
"Ha férfi és bolti pénztáros, akkor biztos, hogy meleg, sajna :-)"
erre még nem is gondoltam, nem nagyon találkozni férfi pénztárosokkal, ez igaz. De azt hittem, ez is olyan, mint a tanári szakma.
"és szeretek olyasmikről beszélgetni, mint a kormány döntései."
Ez érdekes téma, de itt most nagyon viccesen hangzott.
27/F
utolsó előtti: 18 évesen, és komoly 3 volt. (3-3-3 évekig tartottak)
utolsó: nem csak én kérhetem a válaszok törlését!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!