Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a fiúval hogy lehetne így közös jövőnk?
megismertem egy fiút aki apukámnak dolgozik mert van egy nagy épitőipari cége ő egy bulgár török fiú és nagyon kedves már együtt vagyunk 3 hónapja nagyon sokat vagyunk együtt meg a szüleim villájába szoktunk mindig "leszökni" hétvégékre és én nagyon szeretem és ő is engem de ha apukám megtudná biztos nem fogadná el mert ő egyébként is lenézi a külföldieket meg hogy nem egy olyan tanult fiú pedig nagyon okos és 3 nyelven beszél folyékony (plussz megérti nagyon sok szláv nyelvet is)
és az ő szülei se fogadnának el engem az is biztos mert az anyukája szerint minden európai nő k/rva :(
mit tudnék ezzel a helyzettel kezdeni?
Gondoltam arra hogy elköltöznék vele de a bankártyámra is apámtól jön a pénz és nem tudom mi tévők legyünk :(
én 21 ő 27
Anyukájának igaza van!
Egyetemre jársz, de vesszőt használni avagy mondatvégi írásjelet, azt nem tudsz.
Ja, persze tudom, telóról írsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!