Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam neki dolgom van majd kesobb irok es zavarta ez. Miert?
Figyelt kérdés
Még nem talalkoztunk de hivott mar randizni, 2 napja beszelunk.
Ma nem irtam vissza egy ideig es irt hogy mit csinalok amiert nem irok, irtam neki hogy dolgom van majd kesobb irok.
Es erre olyat irt vissza amibol egyertelmu volt szamomra hogy zavarja hogy dolgom van. De mi ennek az oka?
Marmint ugy ertem lehet hogy ez arra utal hogy feltekeny pl mar most es kesobb megrosszabb lenne?
Vagy eltulzom?
szept. 26. 22:37
11/15 anonim válasza:
A kérdező féle emberek tudatos játszmázása meg nyilván kicsit se problémás. Húzni mások idejét, úgy tenni mintha lesz*rnád őt, mindezt az ismerkedés első pár napjaiban. Ezen kívül kérdező csak annyit írt, hogy olyat írt vissza a másik amiből egyértelmű hogy zavarja. Persze hogy zavarja, miért ne zavarná? Normális ember aki ismerkedni szándékozik a másikkal, de a másik fél egy ponton már lesz*rja és ilyen semmi kifogásokkal eltűnik, az le szokta vonni a következtetéseket. Azért nem írt azóta, sikerült egy jól induló kapcsolatot elszabotálnod a játszmázással. A többi megkeseredett feminista hülye meg tapsol hozzá, hát gratulálok! És kívánok nektek sok sok bizonytalan kötődésű partnert, na ők nem fognak kötődni, sőt ti magatok fogjátok a falat kaparni hogy mennyire lesz*r és eltaszít benneteket időről időre. De meg is érdemlitek ezek után. Az összes ilyen kérdésen nagyon jól fogok szórakozni, ahol egy feminista nő azon panaszkodik hogy a pasi távot tart és eltűnik és nem elérhető számára. Ti keresitek és generáljátok ezt a fajta játszmát és hozzáállást az ilyen viselkedéssel, egyétek is meg amit főztetek!
12/15 anonim válasza:
Debil gyerekek vagytok.
Régen megbeszéltük bakelit telefonon, hogy egy hét múlva kedden este hétkor a Nyugati téren lévő óránál találkozunk, és láss csodát, mindenki ott volt. És nem volt folyamatos csevegés csacsogás.
Ma már szarni sem tudtok elmenni anélkül, hogy facebookon, instagrammon vagy messengeren ne jelentsétek be.
13/15 A kérdező kommentje:
Irt azota hogy mi volt a dolgom :D
szept. 27. 11:07
15/15 A kérdező kommentje:
24
szept. 27. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!