Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozott már valaki ilyennel, valaki a házasságomat akarja tönkretenni, vagy ez egy vírusos spam hívás?
Pár napja bejelölt újra az exem, lassan 10 éve már vége mindennek köztünk. Visszaigazoltam, nem írt rám, most ebbe ne menjünk bele. Azóta van feleségem és gyerekeim.
Ma viszont egy nagyon érdekes dolog történt. Kaptam egy hívást, amit felvettem, és kínai beszéd hallatszott benne, de olyan mint amit előre felvettek, mintha valaki egy hanganyagot játszott volna le.Teljesen lefagytam.
14 másodperces volt a hívás mire megszakítottam... Épp ebéd közben voltam fáradtan...
Na de itt jön a csavar, beírtam a google-be a telefonszámot, és képzeljétek a rosszlanyok.hu-ra vitt. Az egyik r*bi száma volt, képpel mindennel.
A feleségem nem féltékeny, nincs rá oka, nem is nyomoz utánam. Viszont mire gondolsz, ha megnézed a férjed híváslistáját, rágooglizol és kidobja egy kur*a számát. Vagy esetleg megcsörgeted és felveszi egy prosti?
Másik számról jött a hívás, ebben 100%-ig biztos vagyok. Ez olyan lehet mint a proxy ip, el volt rejtve a telefonszám, és te egy másikat látsz. Mint amikor adathalászok keresnek és mondjuk a bankszámla adataidat akarjak ellopni. Nem tudod feljelenteni őket, mivel nem is létező számról hívnak...
Szerintetek ehhez lehet az exnek köze aki pár napja jelölt be? Bár ennyire nem is nézem őt okosnak. Ez valami vírusos bullshit lehet, vagy valaki tényleg tönkre akarja tenni a házasságomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!