Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem a szerelmemet zavarja hogy nincs mukormom es muszempillam de en utalom. Elveszi ez az onbizalmam ha csinaltatnek talan jobban lennek?
Nem sminkelek es mondta mar azt is "mas no kifesti magat". Ez is rosszul esett. Azt ereztem nem szereti hogy termeszetes vagyok.
Viszont a mai vilagban annyira alap mar a korom es a pilla es a csaladjaban is mindenkinek van hogy ugy erzem zavarja hogy nekem nincsen. Valamiert ezt erzem es talan ha csinaltatnek jobban lennek mert most onbizalmam nincs.
Nem szeretem se a kormot se a pillat..de elviselnem ha ot ez zavarja.
Szerintetek rossz a parom emiatt?
Ugye nem?
Csak az a fura hogy igy ismerkedtunk meg, igy tetszettem meg neki.
Az elejen dicsert engem hogy milyen szep vagyok naturban. Soha nem sminkelek.
De most meg ugy erzem orulne ha sminkelnek. Nem tudom. De amugyse tudnek sminkelni mert begyullad mindentol az arcom nem leszek miatta pattanasos.
Viszont a szempillan es a kormon gondolkozok.
Igazából mindegy, mit írunk, mert annyira nincs személyiséged és önállóságod, hogy bármit kérhetne tőled, te ugrani fogsz.
És még örülhetünk, hogy nem 800 cc-s szilikonbeültetésre akar rávenni, vagy valami durvább dologra, "csak" műkörmökre...
Valószínűleg rá fogja szedni műmellekre is, sőt műseggre is. A kérdező olyan gyenge, önbecsülés nélküli, hogy megteheti vele. Viszont azért írtam, hogy valószínűleg mert ha akad közben más csaj úgy lepattintja, hogy pislogni nem fog tudni a műpilláival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!