Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs mukormom es muszempillam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs mukormom es muszempillam, felek hogy emiatt nem fog engem igazi nonek tartani, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eskuszom felek elmenni a randira..

Ma mar annyira alap a muszempilla es mukorom hogy felek hogy emiatt lefog engem nezni hogy nekem nincs.

Szeretem hogy termeszetes vagyok es szerintem ez a vonzerom, viszont annyira ritka ez, hogy pont emiatt felek hogy lehet lenez emiatt mert tenyleg minden lanynak van szinte mukorme es szempillaja.

Arra gondoltam annyit irok neki, hogy termeszetes vagyok hogy mi lesz a reakcioja.

Cigany fiu es nem tudom milyen noket szeret de a legtobb ciganyfiu nagyon azt szereti ha mu a lany, en meg egyaltalan nem vagyok az szoval ezert van bennem a felelem. Szerintetek mit tegyek? Megirjam neki hogy termeszetes vagyok?

jún. 30. 11:56
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
17%
Előtte fesd be koromfeketére a hajadat, jó? :DDD
jún. 30. 11:56
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Cigánnyal sose kezdj. Maradj a saját fajtádnál.
jún. 30. 11:58
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem etnikumtől függ kinek milyen kinézetű nő tetszik. Nagyon alacsonyan van az önbizalmad ha ezen parázol. Az a fiú, sőt bárki aki olyan típus úgy át fog vágni, hogy nagyon fájni fog.
jún. 30. 12:02
 4/17 anonim ***** válasza:
66%

Én azért dobnálak a műkörmöd és műszempillád volna.

Nem egyszerűbb eldönteti azt, hogy te ilyen vagy, nem használsz ilyet és olyat keresel akinek ez megfelel? Akinek meg nem felel meg, azzal nem foglalkozol.

jún. 30. 12:04
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Oké, hogy a srác roma, de ha te is roma vagy, akkor azért van egy előnyöd. Ha nem vagy, akkor meg szerintem nem ez fog osztani vagy szorozni.

Minden ember saját klaszteréhez igazodó párt keres magának.

jún. 30. 12:08
 6/17 anonim ***** válasza:
42%

Én roma vagyok és eddig mindig magyar partnereim voltak.

Nem vagyok oda a mű nőkért egyáltalán.

Nem tudom miért sztereotípiák szerint ítéled meg szegényt...

jún. 30. 12:12
 7/17 Noren1989 ***** válasza:
86%
#6, gondolod, hogy ez nem egy bújtatott rasszista kérdés egy unatkozó középiskolás tollából?
jún. 30. 12:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Először is, nem alap elvárás a mőköröm és a műszempilla, nem is mindenkinek tetszik. Másrészt meg gondolom legalább egy képet már látott rólad és tetszettél neki annyira, hogy randira hívjon, szóval ezek miatt nincs okod aggódni.
jún. 30. 12:25
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Aki emiatt tart egy nőt nőnek, azzal szóba se állnék😂
jún. 30. 12:30
 10/17 anonim ***** válasza:
64%
hazugság az egész, gondolom egy ideje már beszélgettek net-en, van videohivás is meg lehet képeket nézni a másikról, nem igaz hogy ezt most kell randi előtt tisztázni
jún. 30. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!