Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs mukormom es muszempillam, felek hogy emiatt nem fog engem igazi nonek tartani, mit tegyek?
Eskuszom felek elmenni a randira..
Ma mar annyira alap a muszempilla es mukorom hogy felek hogy emiatt lefog engem nezni hogy nekem nincs.
Szeretem hogy termeszetes vagyok es szerintem ez a vonzerom, viszont annyira ritka ez, hogy pont emiatt felek hogy lehet lenez emiatt mert tenyleg minden lanynak van szinte mukorme es szempillaja.
Arra gondoltam annyit irok neki, hogy termeszetes vagyok hogy mi lesz a reakcioja.
Cigany fiu es nem tudom milyen noket szeret de a legtobb ciganyfiu nagyon azt szereti ha mu a lany, en meg egyaltalan nem vagyok az szoval ezert van bennem a felelem. Szerintetek mit tegyek? Megirjam neki hogy termeszetes vagyok?
Én azért dobnálak a műkörmöd és műszempillád volna.
Nem egyszerűbb eldönteti azt, hogy te ilyen vagy, nem használsz ilyet és olyat keresel akinek ez megfelel? Akinek meg nem felel meg, azzal nem foglalkozol.
Oké, hogy a srác roma, de ha te is roma vagy, akkor azért van egy előnyöd. Ha nem vagy, akkor meg szerintem nem ez fog osztani vagy szorozni.
Minden ember saját klaszteréhez igazodó párt keres magának.
Én roma vagyok és eddig mindig magyar partnereim voltak.
Nem vagyok oda a mű nőkért egyáltalán.
Nem tudom miért sztereotípiák szerint ítéled meg szegényt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!