Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők egy részének mi ez a "45 FELETT KEZDŐDIK EGY IGAZI FÉRFI" fétise?
Éppen hogy sok itteni kérdésben pont azt írják nők hogy 40-es férfiak körében külsőt tekintve elképesztő állapotok uralkodnak:
Idéznék párat:
igénytelenség, kirohadt fogak, toka, sörhas, ápolatlan arc !
Volt aki még büdös lábról és pisi szagú farokról is írt!!!!
# 2
de az logikailag legalább megállja a helyét: fiatal, szép nő.
de a 45 éves pocakos kopasz férfi az miért is a férfilét csúcsa???
Nem most kezdődik, hanem eddig is sok csajnak bejöttek a DILF-ek:
"A nők jó karban lévő apák iránti rajongása persze nem új keletű, a változás inkább abban van, hogy ma sokkal nagyobb nyilvánosságot kap egy újfajta, a gyereknevelésben nagyobb részt vállaló, odaforduló (és nem mellesleg fitt) apatípus. Tény, hogy a nők nagy része instant beindul ezektől az apafejektől."
Forrás: [link]
Kedves kérdező, te abból indulsz ki, mintha minden 40+ is férfi büdös, elhízott, kopasz, fogatlan, stb lenne .
Nagyon tévedsz, a fiatalok között legalább annyi igénytelen van, mint a 40 es korosztályban.
Én már 50 éves vagyok, 43-45 nek néznek ki, és jelenleg is érdeklem a 26-35 éves nőket...
Tudom, nem mindenkire igaz, de 40+ os koromban voltam kapcsolatban 28 éves nővel, azóta is vissza akar kapni.
Egy jól szituált, magára igényes 40 es férfi igenis kelendő a 25-35 körüli nőknél, mert tapasztalt, határozott, tudja, hogy mi kell a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!