Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs mukormom es muszempillam, felek hogy emiatt nem fog engem igazi nonek tartani, mit tegyek?
Eskuszom felek elmenni a randira..
Ma mar annyira alap a muszempilla es mukorom hogy felek hogy emiatt lefog engem nezni hogy nekem nincs.
Szeretem hogy termeszetes vagyok es szerintem ez a vonzerom, viszont annyira ritka ez, hogy pont emiatt felek hogy lehet lenez emiatt mert tenyleg minden lanynak van szinte mukorme es szempillaja.
Arra gondoltam annyit irok neki, hogy termeszetes vagyok hogy mi lesz a reakcioja.
Cigany fiu es nem tudom milyen noket szeret de a legtobb ciganyfiu nagyon azt szereti ha mu a lany, en meg egyaltalan nem vagyok az szoval ezert van bennem a felelem. Szerintetek mit tegyek? Megirjam neki hogy termeszetes vagyok?
Szerintem ez kamu....Ha valakinek azért nem jövök be mert nincs ilyenem az mehet is Isten hirevel..:D Nekem a műköröm előtt tövig voltak rágva állandóan, érdekes módon az sem okozott soha semmi hátrányt:)))
Ez a selyemhernyó kinézetű szempilla meg szerintem amúgy is ízléstelen. De ha valaki szeret akkor nem ezen fog múlni hogy van-e rajtad vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!