Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs mukormom es muszempillam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs mukormom es muszempillam, felek hogy emiatt nem fog engem igazi nonek tartani, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eskuszom felek elmenni a randira..

Ma mar annyira alap a muszempilla es mukorom hogy felek hogy emiatt lefog engem nezni hogy nekem nincs.

Szeretem hogy termeszetes vagyok es szerintem ez a vonzerom, viszont annyira ritka ez, hogy pont emiatt felek hogy lehet lenez emiatt mert tenyleg minden lanynak van szinte mukorme es szempillaja.

Arra gondoltam annyit irok neki, hogy termeszetes vagyok hogy mi lesz a reakcioja.

Cigany fiu es nem tudom milyen noket szeret de a legtobb ciganyfiu nagyon azt szereti ha mu a lany, en meg egyaltalan nem vagyok az szoval ezert van bennem a felelem. Szerintetek mit tegyek? Megirjam neki hogy termeszetes vagyok?

jún. 30. 11:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Megd.g felcsinál kidob. A magyar lányokat csak ennyinek szokták nézni.
jún. 30. 12:56
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
aztak*úrvaeget...komolyan ezen problémázol? inkább ilyenbe bele se kezdj.
jún. 30. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kamu....Ha valakinek azért nem jövök be mert nincs ilyenem az mehet is Isten hirevel..:D Nekem a műköröm előtt tövig voltak rágva állandóan, érdekes módon az sem okozott soha semmi hátrányt:)))

Ez a selyemhernyó kinézetű szempilla meg szerintem amúgy is ízléstelen. De ha valaki szeret akkor nem ezen fog múlni hogy van-e rajtad vagy nincs.

jún. 30. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
A lepontozóknak ki lehet próbalni.(11 voltam)
jún. 30. 16:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem attól vagy nőies ha műkörmöd és műszempillád van. Van olyan aki csináltat de a retek megáll a körme alatt, a szempillája meg csimbókokban lóg a szemén. Sokkal szebb az, ha inkább nem csináltat valaki de mégis szép, ápolt pl. a körme, bőre meg úgy mindene. Most abba gondolj bele, hogy lehet van egy nőnek műkörme de alatta áll a retek, a műszempillája meg csimbókokban áll és már eszik az atkák. Hát ha faszi lennék és ilyennel randiznék az lenne az utolsó randi! Na, viszont ha egy olyan nővel aki teljesen natúr, de ápolt akkor biztosan lenne folytatás. Tehát mindent összefoglalva: a nőiesség nem “mű” dolgokon múlik, hanem ápoltságon!
jún. 30. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, hogy töröltetted a kommentemet, de továbbra is egy kamus hülyegyerek vagy, és egészen biztosan nem nő :D
jún. 30. 21:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi ennyire felszínes / nem mindenki rak egyenlőségjelet a mű dolgok és a nőiesség közé. Ha meg emiatt nem tart nőnek, hát nem érdemes sírni miatta.
júl. 1. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!