Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél az egyéjszakás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél az egyéjszakás az ugyanaz, mint a pasiknál a kurvázás?

Figyelt kérdés
Csak ugye a nők könnyebben tudják megdugatni magukat, így nekik nem kell érte fizetni, de végülis ugyanarról szól.
szept. 19. 14:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

"Csak ugye a nők könnyebben tudják megdugatni magukat"

Annyira szeretném, ha női szempontból is lehetne a dugást nem az eredeti jelentésében használni. Akkor a nő nyelvtanilag nem szenvedője lenne a szexnek. Csak ugye a dug ige mást is jelent, ezért az ősemberek nem tudják különválasztani a behatolástól, de angolban sima hetero szexnél is she fucked him, hogy ha a nő volt az agresszívabb/aktívabb fél.

Lehet a magyar férfiak hozzáállása sem lenne ennyire gusztustalan a szexhez.

szept. 19. 15:43
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

#11 "de angolban sima hetero szexnél is she fucked him, hogy ha a nő volt az agresszívabb/aktívabb fél."

Nem, épp ez az hogy nem csak abban az esetben használják ezt, ha a nő volt az agresszívabb(??)/aktívabb fél.

szept. 19. 15:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy használják, nem kell konkrétan egy passzív félbe "beledugni" valamit, és nem automatikusan a "bedugó" az aktív nyelvtanilag.
szept. 19. 16:12
 14/23 anonim ***** válasza:
9%

"A férfi szent, király vagy mi ha egyéjszakáskodik, de a nő tré?"

Igen. Mi férfiak nem szeretjük, ha egy nőt szét dugnak. A nők meg azt szeretik, ha egy csávó minél több csajt dugott meg, ettől lesz vonzó. Ezek ösztönös dolgok. Nem kettős mérce, hanem így működik a biológia.

szept. 19. 20:44
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

#14 nem lehet valakit "szét dugni", ne gondold már hogy a 3cm átmérőjű pöcsötök bármi maradandó kárt tud okozni:D

Javaslom hogy nézz utána hogyan működik a női anatómia.

Mondandód másik fele pedig szintén nem igaz(nyilván)

Én például tudatosan szűrök az alapján hogy a pali hány nőnek volt meg, mert ha 1nél több, akkor passzolom másnak:D

És mivel én beszélgetek nőkkel, nem úgy mint te, biztosra tudom, hogy alig néhány nő van, akinek kifejezetten az tetszik, ha a palin sok nő ment végig.

szept. 20. 01:40
 16/23 anonim ***** válasza:
18%

#15 kérlek a farokkal ne viccelődj, az nagyon érzékeny pont.

Ez a határ meglepett, eddig úgy láttam, hogy a nők elvárnak némi tapasztalatot.

Ezek szerint a nullával én főnyeremény vagyok? :D

szept. 20. 07:14
 17/23 anonim ***** válasza:
47%

15. Bár nem #14-es vagyok, de némileg vitatkoznék veled.

Elhiszem, hogy a barátnőid nem olyan férfit keresnek, aki sok nővel volt együtt, viszont azokat a jegyeket keresik, ami ehhez társul: önbizalom, kezdeményezőkészség, kiemelkedő kommunikáció, stb, ami egy szűz férfira nem igazán jellemző csak gyakorlással, ugye minél több kezdeményezés, nő után.

Ezzel szemben férfiakat nem zavarja, ha egy nő még szűz, nincs önbizalma, nem kiemelkedő a kommunikáció, mi több, a szüzesség sok férfi számára érték.

szept. 20. 07:23
 18/23 anonim ***** válasza:
2: Nem feltétlenül igaz, legalábbis ha férfiakról van szó. Ez nem így működik.
szept. 20. 08:07
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

#17 "Elhiszem, hogy a barátnőid nem olyan férfit keresnek, aki sok nővel volt együtt, viszont azokat a jegyeket keresik, ami ehhez társul: önbizalom, kezdeményezőkészség, kiemelkedő kommunikáció, stb"

Úgy beszélsz a barátnőimről, nő ismerőseimről, mintha ismernéd őket:D

Ne te döntsd már el, hogy ki milyen és mi tetszik nekik.

Több olyan is van, köztük én is, akiknek kifejezetten a visszafogott, félénk fiúk tetszenek.

Nem minden nőnek tetszik ha egy férfin végig ment a fél város és neki ettől lett önbizalma, ezzel sajnos együtt kell élned.

szept. 20. 12:45
 20/23 anonim ***** válasza:

18, azokat selejt hímr.bancnak hívjuk nem férfinak, akik válogatás nélkül osszefekszenek mindenkivel, akár vonzalom nélkül, csak hogy ma is meglegyenek valakinek.

Ne büszkélkedj ezzel a mentalitással.

szept. 20. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!