Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 alatti özvegy nő vagyok 2 pici gyerekkel. Vajon van
esély rá, hogy valaha valaki elfogad?
Figyelt kérdés
Nem tudnék belenyugodni, hogy már soha senkim ne legyen, de ez teljesen más szituáció mint egy válás. Szeretem a férjem. Én elsődlegesen a felesége vagyok és utána Anyuka, azután lennék valaki Párja. Kilátástalan, hogy valaha ezt elfogadja valaki, pedig nagyon hiányzik egy társ.😔 csak érdeklődöm és véleményeket várok, friss még a “seb”.
Esetleg pozitív tapasztalata van valakinek ilyen helyzetben?
Nagyon kevés férfi van, aki el tudja viselni, hogy ő csak egy szabadidőpartner és pótlék az életedben, mert sosem fogod jobban szeretni, mint a férjed. Főleg hogy ott vannak még a gyerekek is, akik után ő kb. a huszadrangú. Keress hasonló özvegy férfit.
szept. 18. 11:12
22/35 anonim válasza:
Vagy olyat találsz, akivel nem vagy kapcsolatban, csak néha elvisz moziba meg megdug, a gyereked felé meg felé sem szagol.
szept. 18. 11:12
23/35 anonim válasza:
A kérdésedre igazából nincs jó válasz, mert akinek összejött új kapcsolat, azt mondja, persze, sikerülni fog, csak ne add fel, aki meg minden igyekezete ellenére egyedül maradt, az meg azt fogja mondani, reménytelen. A lényeg, mindenre van esély, de hogy mekkora, az más kérdés.
szept. 18. 11:16
24/35 anonim válasza:
Legyen társad, szeressen meg legyen melletted, de ne szóljon bele semmibe. Ilyen feltételekkel egy gyermektelennel fog összejönni, nem veled. Barátság extrákkal dologra fogsz csak kelleni, dugópartnernek sajnos, ha így gondolkozol.
szept. 18. 11:19
25/35 anonim válasza:
Menny ideje halt meg a férjed?
szept. 18. 13:43
26/35 anonim válasza:
A legrosszabb helyre jöttél, mert a sok megkeseredett és sérült ember össze vissza ír mindent, tisztelet a kivételnek.
Igen, lesz esélyed találni egy szerető párt, aki elfogad a gyerekeiddel együtt. A tippem az, hogy ő is elvált vagy özvegy apa lesz.
Gyászold meg a férjed, engedd el, és utána vágj bele.
Sokan találtunk párt gyerekkel válás után, neked is sikerülni fog.
szept. 18. 13:58
27/35 anonim válasza:
Ja, te benne vagy abban a 10%-ban, aki gyerekkel talált párt magának, szerencsés vagy. Ez pont ugyanolyan, aki társkeresőn jött össze a párjával, mellveregetve hangoztatja, oh sikerülni fog. Azt mégis hány embernek meg mégsem sikerül. Nem állítom, hogy esélytelen, de nem lesz könnyű!
szept. 18. 14:24
28/35 anonim válasza:
Látod kérdező, pont az ilyen 27# félék miatt mondom, hogy legrosszabb helyre jöttél.
szept. 18. 15:25
29/35 anonim válasza:
Én is találtam pár gyerekkel - férjemnek is van - és ráadásul neten ismerkedtünk meg.
Nem ment pikk-pakk, de érdemes volt kitartani.
szept. 18. 15:46
30/35 anonim válasza:
27-es nem azt írta, lehetetlen, csak arra utalt, mint 23-as, értő olvasás! Ti találtatok valakit, ő is találhat, egyértelmű, szóval a remény hal meg utoljára. De ne próbáljátok már bemagyarázzni a kérdezőnek, hipp-hopp majd összejön neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!