Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 alatti özvegy nő vagyok 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 alatti özvegy nő vagyok 2 pici gyerekkel. Vajon van esély rá, hogy valaha valaki elfogad?

Figyelt kérdés

Nem tudnék belenyugodni, hogy már soha senkim ne legyen, de ez teljesen más szituáció mint egy válás. Szeretem a férjem. Én elsődlegesen a felesége vagyok és utána Anyuka, azután lennék valaki Párja. Kilátástalan, hogy valaha ezt elfogadja valaki, pedig nagyon hiányzik egy társ.😔 csak érdeklődöm és véleményeket várok, friss még a “seb”.

Esetleg pozitív tapasztalata van valakinek ilyen helyzetben?

szept. 18. 08:52
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Friss a dolog. Szerintem most ne társkeresésben gondolkodj.

Ki fog alakulni.

szept. 18. 09:02
 2/35 anonim ***** válasza:
7%
Most özvegy vagy, válás után?
szept. 18. 09:12
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is özvegy vagyok, csak nekem egy gyermekem van. Ha friss a dolog, még adj időt magadnak. Mekkorák a gyerekek?
szept. 18. 09:14
 4/35 anonim ***** válasza:
87%
"Valaki" lehet. De az olyan is lesz... Kivéve, ha valami óriási mázlival "kárpótol" az élet az átélt tragédiáért.
szept. 18. 09:16
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, lehetséges...

De most adj időt magadnak.

Legyél előbb érzelmileg " semleges".

szept. 18. 09:18
 6/35 anonim ***** válasza:
90%
Légy nagyon óvatos az ismerkedéssel, ha majd eljutsz odáig, hogy alkalmasnak érzed magad rá. Őszintén, az esély 50-50% mert vagy sikerül találnod valakit, vagy nem. De azt kell mondjam a mérleg nyelve jobban a nem felé billen. Ráadásul az sem mindegy, a gyerekek miatt, kit engedsz be az életetekbe.
szept. 18. 09:25
 7/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nyilván nem ez az elsődleges, csak szeretném tudni, hogy van remény hogy esetleg 10 év múlva lesz egy olyan ember, aki el tudja fogadni és nem leszek örökre ilyen magányos. Soha nem alkudnék meg, csak tudni szerettem volna, hogy ez mennyire kizáró ok. A gyerekek 6 es 3 evesek.
szept. 18. 09:25
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha úgy állsz hozzá ahogy itt leírtad akkor nincs. Ő már nem az élet része és ezt fel kell dolgozni, ő elment de a te életed nem ért véget, kivéve ha ezzel a ragaszkodással konkrétan bezárod magad..
szept. 18. 09:27
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Keresztfiaim anyja ugyanígy talált párt magának és a pasi szereti a gyerekeket. :-)
szept. 18. 09:43
 10/35 anonim ***** válasza:
25%

9+

Mellékesen az a kapcsolat valójában már halálra volt ítélve és még történt a tragédia is.

szept. 18. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!