Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 alatti özvegy nő vagyok 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 alatti özvegy nő vagyok 2 pici gyerekkel. Vajon van esély rá, hogy valaha valaki elfogad?

Figyelt kérdés

Nem tudnék belenyugodni, hogy már soha senkim ne legyen, de ez teljesen más szituáció mint egy válás. Szeretem a férjem. Én elsődlegesen a felesége vagyok és utána Anyuka, azután lennék valaki Párja. Kilátástalan, hogy valaha ezt elfogadja valaki, pedig nagyon hiányzik egy társ.😔 csak érdeklődöm és véleményeket várok, friss még a “seb”.

Esetleg pozitív tapasztalata van valakinek ilyen helyzetben?

szept. 18. 08:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
69%
Miért írod, hogy el tudna fogadni???
szept. 18. 09:44
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért írja gondolom, mert ahogy itt sokszor már írták férfiak, "más kölyke nem kéne nekik".
szept. 18. 10:06
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom a leendő párja se húszéves lenne, nyilván szintén gyerekkel.

Azért ebben a korban ne legyen már a gyerek hendikep, nem 15 évesek.

szept. 18. 10:14
 14/35 A kérdező kommentje:
Igen, egyrészt a gyerekek miatt, másrészt a gyász miatt, amin keresztülmentem. Van saját autóm, házam, állásom. Abszolút nem eltartót és apát keresek, aki neveli a gyerekeimet. Szimplán egy társat majd a jövőben, aki mellettem van. Tudom, idő. Egyelőre gyerekekre fókuszálok és magamra, csak érdekelt a dolog. Köszönöm a válaszokat.
szept. 18. 10:14
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg ne úgy állítsd be magad, mint akit el kell fogadni. Nem vagy se sérült, se hajléktalan. Majd örüljön a leendő hapsi, akivel kapcsolatot kezdesz. Nemhogy elfogadjon.

Tőlem anno, mikor egyedül éltünk a fiammal, kollégám azt kérdezte: nincs senki aki felvállalna titeket?

Felvállalna? Mi vagyok én, hitel??

Saját lakásban lakunk, van autóm, gyereknek van apja, tartják a kapcsolatot, van jó állásom - mit kell "rajtunk" felvállalni?

Én öröm akarok lenni valakinek, nem teher, akit jó egye fene, felvállal.

szept. 18. 10:19
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó tanácsa, ha ismerkedsz majd ne told a másik a arcába hogy neked ő mindig az utolsó lesz a sorban, ahigy itt is írtad. Mert magad alatt vágod a fát.
szept. 18. 10:21
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Társat akarsz, de ne nevelje a gyerekeid? Ha együttélésben gondolkozol, ez kicsit érdekes hozzáállás! Ha meg nem akarsz együttélni senkivel, ezt szolidan szabadidő partnernek szokták nevezni!
szept. 18. 10:28
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem dolgozod fel a dolgot addig ne gondolkodj társon.. Nem lehetsz valaki társa úgy, hogy te a férjedet szereted. Tudom, most ez szörnyűnek hangzik de túl kell lépni, idővel menni fog. Mégsem várhatod el valakitől, hogy szeressen, támogasson, társad legyen miközben te még a férjedet szereted. Akkor te mit adsz az új társadnak? Itt egyenlőre nem az a kérdés, hogy téged el fogad e valaki hanem, hogy te mikor tudsz majd valakit elfogadni. Mert egyenlőre nem. És addig ne is foglalkozz ezzel.
szept. 18. 10:32
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Addig biztosan nem, amíg a férjed az első. Idővel, ha helyére kerülnek benned a dolgok, simán. Most nyilván ne a társkeresés legyen fókuszban, annak is eljön az ideje.
szept. 18. 10:38
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekekre fókuszálj, még nagyon kicsik, és amíg nem vagy túl teljesen a gyászon, tényleg ne keress senkit. Majd hozza az élet a társat, ha szerencséd lesz!
szept. 18. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!