Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető lenne ilyen esetben?
Barátnőm minden nap elmondja szeretlek, de annyira hogy már fáj.
Viszont ezek szavak. A tettein nem érzem ezt a nagy szeretetet.
Én igyekszem apró kedvességekkel gesztusokkal bizonyítani ezt, illetve segíteni őt.
Tőle ezeket nem igazán kapom meg, nem érzem annyira mint amennyire én teszek felé.
Vagy kimutatja, csak nem úgy ahogy te szeretnéd. Vagy nem szerelmes már, csak ragaszkodik a megszokotthoz.
Te miből éreznéd, hogy igazán szeret?
És ha mi azt mondjuk hogy hihető, akkor te elhiszed?
Azt érzed amit mi mondunk?
Sosem értettem az ilyen kérdéseket!
Ha te azt látod és érzed napi szinten hogy a másik tetteiben nem látod a szeretetet, nem érzed hogy úgy szeretne ahogy neked az jó, akkor majd más emberek véleménye alapján döntöd el hogy a párod tényleg szeret vagy csak a kényelem miatt mondja ezt?!
Ha mi azt mondjuk hogy hidd el amit mond akkor te máris jobban fogod magad érezni a kapcsolatban? Egy nagy lósz*rt!
Ha kétségeid vannak, nem tudtok rajta javítani, akkor szakítani kell, vagy lehet tovább évekig kínlódni.
Ha két ember nem passzol egymáshoz azt is tudni kell felismerni, és nem erőltetni feleslegesen hogy a másik változzon meg (mert úgysem tud).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!