Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben inkább mással ismerkednél?
Ismerkedem valakivel aki bár nagyon kedves de ritkán ír.
Van, hogy naponta egy rövid üzenetet de előfordul, hogy csak kétnaponta ír.
Én ha ismerkedem valakivel akkor nem beszélek másokkal csak vele. Úgy érzem viszont akivel most ismerkedem nem igazán akar megismerni.
Mindig azt mondja elfoglalt de meddig várjak még rá?
Én is elfoglalt vagyok de szívesen szakítok időt arra akit kedvelek.
Szerintetek mit tegyek?
Beszéljek mással? Mondjam el neki, hogy ha nem akar ismerkedni inkább hagyjuk?
"Mondjam el neki, hogy ha nem akar ismerkedni inkább hagyjuk?"
Mondd.
Ne várj rá.
Ha csak simán beszélgettek akkor mindegy milyen gyakran ír. minda kettőtöknek szabad mást is csinálni közben. Csomó időd marad magadra.
Én türelmes szoktam lenni, de nem ragadok le ha alig ír, mert lehet érdektelenség is a háttérben.
Az,hogy te nem beszélgetsz másokkal még az ismerkedési fázis alatt sem,csak vele,nekem ijesztőnek tűnne. Ha összejönnétek,onnantól az utcára sem mehet majd ki?
Szerintem csak leesett a tantusz a csajnak.
Én vagyok a nő ebben a szituációban és én tudom ő valószínű mással is beszél. Nem mondtam azt, hogy csak rám kellene koncentrálnia csak úgy, hogy napokig nem ír aztán ír egy mondatot nem hiszem ismerkedésnek lehet mondani.
Megértem, hogy nem ér rá folyton de ő akart mindenképp megismerni. Mostmár úgy gondolom max annyi figyelmet fordítok rá amennyit ő rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!