Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi velem a baj, hogy közel 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi velem a baj, hogy közel 1 év elteltével is magamat okolom és nem tudok továbblépni?

Figyelt kérdés
Exem elhagyott és lecserélt 4 év után, el voltunk jegyezve, belebetegedtem mentálisan, pszichiátriára kerültem. A terapeutám azt mondta, hogy szerinte az exem személyiségzavaros én pedig sokkal többet tettem bele a kapcsolatba mint kellett volna. Nem tartom vele a kapcsolatot ennek ellenére mégis megtudtam egy "jóakaró" által hogy még most is együtt vannak. Én pedig most is magamban keresem a hibát, hogy mit rontottam el, miben voltam kevés amiért lecserélt és elhagyott.
szept. 14. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

:(

Ha ez vigasztal az ilyen megcsalós pasiért nem kár. Próbálj továbblépni, lefoglalni magadat más tevékenységekkel. Nem ér ennyi ez a pasi, hogy magadat hibáztasd...

szept. 14. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg egyetlen dolgot rontottál el: nem vetted észre időben a figyelmeztető jeleket.

Higgy a terapeutádnak, és ne irigyeld a másik nőt, egy személyiségzavarossal előbb-utóbb mindenki pórul jár.

Továbblépni pedig pont azért nehezebb egy ilyen után, mert olyan traumákon vagy túl, aminek a feldolgozása több időt igényel, mint egy sima szakítás.

szept. 14. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Ne igy nezd. A masik SEMMIBEN nem jobb nalad, egyszeruen lehet, hogy jobban illik az exedhez, mint te.

Ha egy eve jarsz terapiara es meg mindig nem sikerult belole jobban kilabalni, akkor en lehet, hogy pszichologust valtanek.

szept. 14. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Mártírkodsz.
szept. 16. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Nincs veled baj, még nem gyógyultál meg. Folytasd tovább a terápiát, csoportos foglalkozásokat, bármit! Közben fejleszd magad, mindenfelé, sportban, szakmában, relaxációban. Lehet hogy ez évek munkája és tudattalan gyógyulása lesz. El fog jönni az az idő, amikor már nem érdekel. Amit te leírsz, abban az állapotban még azt érzed, hogy ő feletted van és te nem érsz fel hozzá és semmit sem tudsz tenni, soha sem leszel elég jó, DE ha gyógyulsz, elfog jönni az az idő, amikor... nem fog érdekelni, hogy elég jó vagy e neki, vagy nem vagy elég jó neki, egyszerűen nem fog számítani! És én mondom, el lehet jutni ide, mert én is eljutottam, más is eltud. Adj magadnak időt.
szept. 16. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Felkeresnék a helyedben pszichológust ha még mindig nem léptél túl rajta és még magad is hibáztatod. Nem egészséges ahogyan érzel.
okt. 26. 20:12
 7/11 A kérdező kommentje:
írtam hogy voltam pszichiátrián és jártam terápiára is.
okt. 26. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

Nem a 6 vagyok, de attól még más pszichológushoz mehetnél. Lehet nem voltál olyan passzban, vagy nem megfelelő volt hozzád a szakember, más jobban értené a dolgát veled kapcsolatban.

Tényleg nagyon nem jó ahol tartasz.

okt. 26. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
22%
hadjátok már ezt a pszichológusozást! a legtöbb pszichológus szart sem ér, ahhoz értenek hogy beszedjék a pénzt, érdemi segítséget nem nyújtanak. én is évekig jártam többhöz nemi erőszak feldolgozásban és semmit sem ért egyik sem. végül Tündérhegyen kaptam érdemi segítséget SZAKORVOStól, gyógyszert és terápiát.
okt. 26. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Ez csak annyit jelent, hogy a csajt majd három év múlva csalja meg és cseréli le, miután eljegyezte. Addig te már rég gyógyultan, boldogan élsz. A pali viselkedésének ő maga az oka, nem te.
okt. 26. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!