Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok továbblépni valakin, aki csak kihasznált?
Az idő megoldja, hasonló cipőben járok, csak nekünk tartani kell a kapcsolatot a gyerekünk miatt. Ő pedig direkt úgy intézi a dolgokat, hogy ne tudjak továbblépni érzelmileg.... Borzasztó.
Muszáj elfoglalnod magad valamivel, különben megbolondulsz.
#1 nem fogok vissza menni valakihez, aki kihasznált.
#2 tudom és probálom is, de fizikailag és mentálisan is leterhelve érzem magam. Úgy érzem, hogy kell némi én idő, de akkor meg folyamatosan előjön ő a gondolataimban, és nem tudok ellazulni...csak saját magamnak ártok
"fizikailag és mentálisan is leterhelve érzem magam"
Csökkentsd a terheidet, pihenj, szórakozz. Ő már a múlté. Szebb jövőt!
Mennyi idősek vagytok és mennyi idős (volt) a kapcsolat?
Mennyire volt mély és intenzív?
Miben mutatkozott meg a kihasználás?
Én 24, ő 28. Nekem mély érzéseim voltak iránta, de én mindig is úgy éreztem, hogy még az exét szereti. Egyik vitánk alkalmával ki is mondta, hogy ő tökéletes volt, nem úgy mint én...mondta ezt úgy hogy 2 évet voltunk együtt.
#2 es kérdező.
Azt mondják találni kell valaki mást.Ismerek olyanokat akiknek így sikerült.Remélem nektek is sikerül.
Voltam vele így én is,évekig szenvedtem,mivel nem haragban váltunk el.Nekem az kellett,hogy megtudjam gyereke lesz.Akkor tudatosult bennem,hogy nem kapom már vissza és fura módon pár nap alatt hirtelen megváltoztak bennem ezek az érzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!