Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék továbblépni ezen?
A párommal 2 éve vagyunk együtt és jó a kapcsolatunk.
Nekem korábbról van egy gyermekem,de ők is jól működnek együtt,ma már együtt is élünk.
Az elején amikor összejöttünk,2-3 hónapig ismerkedtünk(én csak vele),aztán lett kimondva hogy együtt vagyunk.
Mi a két év alatt minden nap együtt voltunk betegséget vagy utazást kivéve,ha csak 5 percre is,de láttuk egymást már az elején is.
Amikor mi megismerkedtünk,a gyermekem pont egy másik országban volt az apukájával(mivel velem él 100%ban,nyaranként 4-5 hétre el szokott utazni oda is,végülis a másik félnek is látnia kell).
Munka után mindig együtt voltunk,járkáltunk ide-oda és amikor én elutaztam,hogy visszahozzam a lányom(10 napos utazás) történt valami.
Amikor visszajöttem,elmondta a párom hogy egyszer együtt aludt azzal a nővel,akivel a mi megismerkedésünk előtt kavart,mert megijedt,hogy milyen lesz a gyerekkel a kapcsolat,meg azt hitte én is alszom mással amikor elutaztam.
Na már most,mi még csak randiztunk akkor és sok fiú tart több vasat a tűzben,aztán választ egyet,de mivel annyira sokat voltunk együtt,már bemutatott a családjának,valahogy ezt nem vártam.
Persze az jó,hogy elmondta,de bàr ne mondta volna el(úgysem tudtam volna meg soha).
Én úgy láttam,hogy pirult és megbánta és én akkor azt mondtam,hogy oké még hivatalosan nem vagyunk együtt,lépjünk tovább.
De elmondom nektek,hogy szokott eszembe lenni néha…
Főleg az ,hogy az a nő tök máshogy néz ki,mint én.
Egy ázsiai nő,és ha én egyedül találkozok ázsiai nőkkel,semmi baj,elbeszélgetek(nem vagyok rasszista)
Viszont ha meglátom,h ő beszél egy szomszéddal,aki ázsiai pl.,gyomoridegem lesz….
Ez nyilván akkor is így lenne,ha a nő szőke lenne én meg barna,akkor meg azt gondolnám: aha,szóval a szőkéket szereti…
Mint mondtam,jo ember és tenyleg jo a kapcsolatunk.
De nekem o az elso,akirol kitudodott,hogy lefekudt massal.
(O mondta el ugyebar),es en azt gondoltam magamrol korabban,hogy en ilyet nem turnek el sosem.
Ez most így is van,ha ez most tortenne,kapcsolat kozben,akkor mehetne a levesbe…
Mit tanácsoltok?
Kár lenne eldodbni egy jó kapcsolatot és nem is akarom….
De nekem a gyerekkoromban is volt gondom a megbocsajtassal(szuleimnek se tudtam 100%ban) es a bizalommal is vannak gondjaim.
Ui:nem Magyarorszagon elunk,multikulti helyen,ahol mindenfele ember van,es ez igy jo,ne erre a reszre fokuszaljatok legyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!