Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazat mond arról az exem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazat mond arról az exem, hogy csak szexre kellettem neki, vagy csak ennyi év után sem engedi továbblépni az egója?

Figyelt kérdés

Első párkapcsolatom volt, 1 évig tartott. A párom szóban súlyosan bántalmazott, zsarolt, más nőket istenített, leépítette az önbizalmam. Az első évfordulónkra valami hatalmas meglepit tervezett, de 2 nappal előtte szakítottam. Könyörgött, bocsánatot kért, magyarázkodott, hogy őt mennyien bántották, tönkrement lelkileg, de ő nem akart bántani, ígérgette, hogy megváltozik, de egyszerűen minden próbálkozását hárítottam. Zaklatta a szüleimet, barátaimat is, hogy térítsenek észhez, mert valami másik kan telebeszélte a fejem, és hebrencs, meggondolatlan módon dobtam el egy komoly kapcsolatot, ráasdásul ő csomó pénzt ölt az évfordulós meglepibe, szóval legalább az anyagi károkat megtéríthetném. Ez sem jött be neki, akkor már öngyilkossággal zsarolt, akkor csak még egyszer meghallgattam, de a szakításhoz végig tartottam magam. A beszélgetés végére hirtelen átfordult, és olyanokat vágott hozzám, hogy alsó-középkategóriás nő vagyok, végig hülyített és csak a szex miatt volt velem, mert be akarta gyakorolni egy bénácskább csajon, hogy aztán ne piruljon, habogjon a jobbaknál, de bocsi, neki nem vagyok szint, és undor fogja el, amikor arra gondol, hogy izgalomba jövök szexuálisan, mert tudja, hogy szíenbőrű kanok is tetszenek, kifejezetten örül neki, hogy vele nem élveztem el. Visszaszóltam párszor, majd tiltottam. 2-3 hónappal utána összejöttem mással. Akkor egy másik profilról megint zaklatott, fenyegetett is, de nem foglalkoztam vele. Aztán bocsánatot is kéregetett, és azt mondta, az teszi tönkre a lelkét, hogy mással azonnal olyan vagyok, amilyen vele soha, pl. felvállalom fb-on, közös képet teszek ki. Utána megint sértegetett, amivel nem foglalkoztam.

Most 6 éve kapcsolatban vagyok már, szóval az exemmel való eset lassan 8 éve ért véget. Viszont, most megkeresett újból, és bocsánatot kért a viselkedéséért, tiszta vizet akart önteni a pohárba.

Azt mondta, csak szexre használt, és iszonyúan bánja, hogy ennyire tisztességtelen volt, egy életre megtanulta, hogy nem kezd olyan nővel, aki nem tetszik neki maximálisan és nem hazudik senkinek. Nagyon sajnálja és örül, hogy találtam olyat, aki többe tud nézni, mint ő.

Visszaírtam egy :D fejet, és ennyi.

Szerintetek mi lehet a fejében? Ennyire nem tudja feldolgozni az egója a szakítást, vagy komolyan gondolja, amit most írt? Azért most már felnőtt ember a javából, lassan 30 éves lesz.

2021. ápr. 5. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard megfejteni egy bolond gondolatmentét!
2021. ápr. 5. 17:41
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
94%
Teljesen mindegy.
2021. ápr. 5. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Van ilyen. De tudod mi az igazi baj? Hogy téged még mindig érdekel...
2021. ápr. 5. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs lo.
2021. ápr. 5. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha ennyi idő után is ezt mondja, akkor így van, nem jöttél be neki 100%-osan külsőre, csak lejjebb adta. Ne tévesszen meg a vergődése, nekem is volt ilyen párom, ezer jel volt arra, hogy nem szerelmes belém, nem tart jó nőnek, csak ezt az elején baromira titkolta. Később pedig tönkretett azzal, hogy szégyellt, más nők előtt levegőnek nézett, lekicsinyelte a kinézetemet. Hitegettem magam egy ideig azzal is, hogy ugyan, csak a kisebbrendűségi érzése miatt húz le, mert szépnek lát, de le kell törnie az önbizalmamat. Szó nem volt erről, erre akkor jöttem rá, amikor 4 év után kiderült, hogy a szemem színét se tudja. Egyszerűen elégedetlen volt a külsőmmel és ez átjött, akkor is, ha nem tudatosan akart bántani.

Ettől még, amikor beleszerettem másba, telebőgött egy százas papírzsepi csomagot, de ki nem szarta le?

2021. ápr. 5. 19:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak épp az a helyzet, hogy én a férfiak minimum 80%-a szerint nagyon szép nő vagyok, ő meg a legnagyobb jóindulattal sem jóképű, sem előttem, sem utánam nem volt nője, sőt, még cikizték, alázták is. Semmilyen univerzumban nem voltam az ő szintje.
2021. ápr. 5. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha meg ennyire egyértelmű a helyzet, miért itt kérdezed? Ezek szerint bántalmazó kapcsolat volt, ahol le akart húzni az ő szintje alá, hogy megtarthasson. Nem jött be neki. Vannak ilyen nyomorékok valóban, én is ismerek olyan feltűnően csinos nőt, aki fiatalkorában valódi szépség volt, de a jelentéktelen férjecskéje mindent elkövetett, hogy egy bányarémnek érezze magát, nehogy lelépjen mellőle. Be is jött neki, mert a nő nagyon önbizalomhiányos és meg is maradt amellett a nyomorult mellett.
2021. ápr. 5. 22:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok napirendre térni afelett, hogy ennyi év után megkeresett, hogy EZT kisajtolja magából. Nem tudom felfogni, hogy most akkor téveszmés, vagy ENNYIRE nem tud továbblépni? Még ahhoz mérten is beteges, hogy tudom, hogy nagyon nem normális ember fejben. Csupán ezért kérdezem. Mindig is megvolt ez a h_ülye fétisem, hogy meg akarom érteni ki mit miért csinál.
2021. ápr. 5. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy abban reménykedett, hátha szingli vagy, aztán mikor rájött, hogy esélye sincs nálad, előadta megint a nagy macsót, nehogy a kis egója sérüljön, nehogy úgy tűnjön, hogy ő most akkor alulmaradt.
2021. ápr. 5. 23:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát, ebben az esetben szánalmas, hogy 8 év alatt ennyi személyiségfejlődést tud felmutatni (semmit).
2021. ápr. 5. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!