Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az konkrétan, hogy egy párkapcsolat toxikus?
"Kértem én hogy diagnosztizáld? Általánosságban kérdeztem."
Kérted igen :)
"És aki így viselkedik a párjával annak valami mentális problémája van, esetleg személyiségzavara vagy pedig szimplán ilyen a személyisége?"
És ez az a játék, amibe senkinek nem szabadna belemennie. Mert manapság így lesz mindenkiből tévesen "nárcisztikus" és társai. Nagyon könnyű minden felelősséget a másik félre tolni, és személyiségzavarral cimkézni meg. Annyi ilyet láttam már manapság, talán el se hinnéd.
Szóval csatlakozom a 18-as válaszához, ő szimplán ilyen. Még annyival megtoldom, hogy veled kapcsolatban ilyen. És ennek az okait lenne érdemes inkább megkeresni és feltárni.
- ha a legrosszabbat hozza belőled ki a másik
- ha az egyik illető folyamatosan leuralja és alsórendűnek, butának, inkompetensnek érezteti a másikat
- testi-lelki abúzus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!