Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ 40+ -osok, mit tennétek ekkor?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, és persze tudom, hogy te soha nem tennél ilyet, mert stabil kapcsolatban élő, vallásos ember vagy.
Egyéjszakás kaland utáni reggel arra ébredsz, hogy épp becsukja maga mögött a bejárati ajtót.
Felkelsz, odamész bezárni, amikor az előszoba padlóján meglátod az okmánytartóját, ami valószínűleg kiesett mikor a kabátját vette fel.
Felveszed, belenézel, és kávé nélkül is felébredsz. 16 éves. Miközben olyan 25 körülinek lőtted be tegnap.
szept. 13. 18:21
1/13 anonim válasza:
Eret nem vágnék magamon de azért legközelebb valahogy csekkolnám a partnert.
2/13 anonim válasza:
Undorodnék magamtól. Szerencsére nem dugok idegenekkel. Aki igen, az hülye, ha nem számít átbaszásokra.
3/13 anonim válasza:
Semmit. Az a lényeg, hogy a 14-et betöltse.
40F
4/13 anonim válasza:
Semmit, felhívnám, hogy jöjjön vissza a papírjaiért.
5/13 anonim válasza:
🤡 Marha nagy az esély rá hogy egy 16 éves leállna, pláne egyéjszakásozna egy tatával (igen, hozzá képest tata az ilyen, én is voltam 16 és tudom miknek láttam a 30 felettieket, nemhogy a negyveneseket. Bácsiknak.)
6/13 A kérdező kommentje:
5. Nővérem élt 4 hónapot Japánban. Én nem voltam még Ázsiában sem, soha. És?
szept. 13. 18:36
7/13 anonim válasza:
látom hogy mit még senki sem volt ázsiában, na ott éppen fordítva van a 40 éves néz ki húsznak
8/13 A kérdező kommentje:
9. ????
szept. 13. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!