Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit tennétek, ha a legjobb haverotoknál aludnátok, és ő ekkor rátoknyomulna?
Az attól függ, hogy a "legjobb haverom" milyen nemű ebben a történetben. :D
Ha férfi, akkor Cult válaszára szavaznék. Ezek után pár nap múlva rákérdeznék, hogy ez mégis mi a jó büdös franc akart lenni.
#9. felszólaló:Te ilyen tájékozott vagy?
Igen szegényes lehet a lelkivilágod és igencsak anális fixációban szenvedhetsz ha neked azonnal az jut eszedbe :(
Tudjátok olyan szánalmas hogy ezt tennétek. Ha kiderülne a legjobb haverodról hogy meleg otthagynád? Gratulálok a szülői neveléshez....ilyen bunkónak lenni. Az oké ha rádnyomul nyilván nem kell hagyni de azért ilyet nem kéne írni..bár nincs beleszólásom. Nem tudom, hát én meleg vagyok és tudja rólam a legjobb haverom aki szintén férfi és marha érdekes nem vert szarrá meg nem hagyott ott, tudjátok ilyen egy igazi barát aki segít a bajban..miután befejezte a röhögést :)
Egyébként a kérdésre válaszolva xD....ha rámnyomulna akkor tájékoztatnám arról hogy van egy felesége és hogy heteroszexuális...meg megkérdezném mit szívott.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!