Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit tennétek, ha a legjobb haverotoknál aludnátok, és ő ekkor rátoknyomulna?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 22:26
11/20 anonim válasza:
ha tetszik akkor sexelünk,ha nem akkor lekopp és alszok.
12/20 anonim válasza:
Ha kiderülne a legjobb barátomról, hogy meleg, segítenék neki feldolgozni, és ugyanúgy barátkoznék vele, nem dobnám el csak úgy. Ha viszont rámnyomulna, akkor elég furán néznék rá, megkérném, hogy ne csinálja, megbeszélném vele, de akkorsem dobnám el a legjobb barátomat. Ha kiderülne, hogy szerelmes belém, az már durvább lenne, nem tudom mit csinálnék.
13/20 anonim válasza:
max közös maszti.ha haver nem ciki egymâs elôtt,de nem foghatnà meg
14/20 anonim válasza:
ahw Bence :D én lennék a legboldogabb és elmondanám neki ,hogy szerelmes vagyok belé és ,hogy annyira szeretem <3
:/ kár ,hogy sose fog megtörténni :D :(
15/20 anonim válasza:
"Ha kiderülne a legjobb haverodról hogy meleg otthagynád?" Nem. De mondjuk ottalvás közben nyomulni azért kicsit necces.
16/20 anonim válasza:
Nos először is nagy kegyesen megengedném h lesz0pjon mert az mindenkitől jó (csak ne gondolj arra h fiú). Aztán megköszönném neki és lefeküdnék aludni.
17/20 anonim válasza:
Elfogadni, hogy a legjobb barátod meleg, nem ugyanaz, mint élvezni, hogy molesztál olyan helyzetben, amikor ha nem is veszélyes, de kényelmetlen következményei lennének annak, hogy nem viszonzod az érdeklődést.
18/20 anonim válasza:
A legjobb barátaim mind férfias testalkatúak és sehogy sem jönnének be mint esetleges szexpartner.De egy fiatal vékony lányos srác sikerrel próbálkozhatna.:)
19/20 anonim válasza:
Előszöris megbeszélném vele a dolgot,letisztáznám,megegyeznénk...de soha nem hagynám el őt, se tette ezt velem.Egyébként látom a kommentelők nagy részének nincs igaz barátja.
20/20 anonim válasza:
Velem megtörtént, hogy ott aludtam. Én nyomultam a haveromra. Ő leállított. Azt mondta, ez neki nem megy és felejtsük el az egészet. Én sokáig hánykolódtam és láttam, hogy Ő is. Másnap megbeszéltük. Azóta is barátok vagyunk. Ez a kis incidens szerintem még közelebb hozott minket egymáshoz. A barátság márcsak ilyen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!