Mit tennétek ebben a helyzetben? Pakolnék be a furgonomba és azt látom hogy egy ember behajolva kotorászik benne. Tiszta erőből seggbe rugom. Ettől beesik a furgonba Én pedig rácsapom az ajtót. Ekkor veszem észre hogy nem stimmel a rendszám.
Figyelt kérdés
Ez a furgon nem az enyém, az enyém mellette áll.2022. szept. 28. 07:28
A kérdező szavazást indított:
Elszaladok
Kinyitom az ajtót ki segítem és magyarázkodni kezdtek
Becsukva hagyom az ajtót és azon keresztül ordibálva megpróbálom elmagyarázni a helyzetet
Rendőrt hívok és csak a rendőr jelenlétében merem kinyitni még ha tudom is hogy én vagyok a bűnös
Kicserélem a rendszámot az én kocsiméra és úgy hívok rendőrt
Elrabolom az ipsét a furgonnal együtt Ha már lúd legyen kövér
Kicserélem a rendszámokat, majd kinyitom az ajtót és elhitettem vele hogy az az én kocsim és hagyom hogy az enyémmel elhajtson
Goauld botot érintek a zárhoz és alaposan meg kínzom a forgonon furgon belül
Oda készítek egy vödör vizet kinyitom az ajtót és azonnal nyakon öntöm vele hogy lehiggadjon
Kinyitom az ajtót beugrok a furgonba és kirúgom a furgonból
16 szavazat
1/9 anonim válasza:
Jaj de cringe. Remélem, nem történt meg tényleg.
2/9 A kérdező kommentje:
Velem nem de haverom már rúgott seggbe rendőrt hasonló helyzetben
2022. szept. 28. 07:49
4/9 anonim válasza:
Akinek az ELSÖ reakciója, hoyg beleerúg a másikba, az eegy agresszív állat.
5/9 A kérdező kommentje:
3 az történt hogy a rendőr a saját kocsija alá hajolt be neki pedig eszébe jutott hogy hányszor bírságolták már meg rendőrök ezért hatalmasat belerúgott, a rendőr beesett a kocsija alá ő pedig elszaladt.
2022. szept. 28. 08:17
6/9 anonim válasza:
Ez teljesen más sztori, mint a kérdésed, de az illetö még bunkóbb!
7/9 A kérdező kommentje:
Csak a rugásban hasonlít
2022. szept. 28. 08:35
8/9 anonim válasza:
Kinyitom az ajtót, beszállok én is, magunkra zárom és jól megdugom.
9/9 A kérdező kommentje:
Biztos értékelni fogja imént segglyukba rúgott állapotban
2022. szept. 28. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!