én meg az ilyen értelmetlen kérdésektől sajnálom a helyet...
2016. szept. 29. 15:32
4/15 anonim válasza:
"Kicsit csalódás ez az egész, annak aki üzleti szemszögből nézi, és látja hogy minden egyes vásárlóval neki több jut."
Mert? Neki van esze h olyat kínáljon amire van igény. Üzleti szempontból teljesen korrekt.
2016. szept. 29. 15:35
5/15 anonim válasza:
Azért van, hogy a vevőket kiszolgálja (nem a kisbolti kiszolgálás), akkor meg igyad. Nyilván tett az üzletért valamit. Igazából, ha megveszed, ha nem akkor is jó kocsival fog mászkálni
2016. szept. 29. 15:36
6/15 anonim válasza:
Semmit. Teljesen természetes. Van egy jólmenő uzleti vállalkozása ami sikeres és megteheti, hogy olyan autóval jár. Örülök a sikerének és motivál. :)
2016. szept. 29. 15:37
7/15 anonim válasza:
Nem vagyok olyen buta, mint te, kedves kérdező.
2016. szept. 29. 15:40
8/15 anonim válasza:
próbálok nem vásárolni hülyeségeket, szerintem az energiaital az alkohol és a cigi hülyeség, miért támogassak valakit aki tömegpusztitó dolgokat árul, méghozzá nem csak a pénzt viszi de a saját egészségemmel is fizetek ...
2016. szept. 29. 15:43
9/15 anonim válasza:
Nem ismerem egyik általam vásárolt termék, márka tulajdonosát sem. Annyira meg pláne nem, hogy lássam is, és lássam, hogy hogyan él.
Szóval soha nem jutott eszembe ilyen kérdés :)
Meg eleve nem azért veszek valamit, hogy xy-t gazdagítsam, hanem, mert szükségem van rá. Szóval akkor ne vegyek meg valamit, amit akarok, csak azért, mert abból másnak haszna van???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!