Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adnátok a párotoknak ajándékba?
Figyelt kérdés
Párom egy régi vágyam teljesíti és lassan elkeszül álmaim gardróbszobája
Eszembe jutott valami ajándék számára, de nem tudom, mi lenne a legjobb
Ti mit adnátok/tennétek?
Gondoltam ilyesmire, hogy kedvence vacsira egy kedvenc sütivel, de ez
nem kevés?
szept. 12. 20:06
1/11 anonim válasza:
De, kevés. De ha kitartott vagy, akkor ennyit tudsz adni.
2/11 anonim válasza:
Nem kevés. Az ajándéknál sokszor inkább a gesztus számít, mint maga a tárgy, amit adsz. Te is időt feccölsz a kajával, szeretettel készíted. Az, hogy egy gardrób nagy és sok munkát igényel, az csak egy dolog, a párod ugyanolyan szeretettel készíti neked, mint te a kaját neki. Legalábbis én így látom.
4/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon fog neki örülni
Főzd a kedvencét, akkor meg jobban 😊
5/11 anonim válasza:
Nekem is a kaja a szeretetnyelvem, ha valakit kedvelek, annak sütni szoktam🤣Bár ha egy gardróbszobát csinál nekem, akkor minimum veszek neki jegyet a kedvenc focimeccsére vagy megveszem a kedvenc PS játékát vagy elmegyünk egy szabadulószobába vagy azért valami nagyobb értékű dolgot adnék, vagy olyan közös programot, ami nem egy fagyizásban merül ki.
6/11 anonim válasza:
A gardróbszobán hetekig-hónapokig dolgozott, te meg letudod egy vacsival. Szerintem minimum szervezz egy szép utazós hétvégét.
7/11 A kérdező kommentje:
Közben a gyerekekre vigyázok és dolgozok,közel sem kitartott vagyok..
Az utazós hétvége jó ötlet, köszönöm
szept. 13. 18:24
8/11 anonim válasza:
7, gondoltam, ha dolgozol, nem egy szaros kis levessel akarod kiszúrni a szemét.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem szaros leves a kedvence, de örülök hogy gondoltál rá
Aztnem tudom, miért idióta itt a fele ember
szept. 13. 18:28
10/11 anonim válasza:
Ja, sok az idióta, aki elvárja, hogy kitaláljuk a pasijának mi legyen az ajija a gardróbszekrényért... nőként szégyellem magam a picsa kérdésed miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!