Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adnátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adnátok a párotoknak ajándékba?

Figyelt kérdés

Párom egy régi vágyam teljesíti és lassan elkeszül álmaim gardróbszobája

Eszembe jutott valami ajándék számára, de nem tudom, mi lenne a legjobb

Ti mit adnátok/tennétek?

Gondoltam ilyesmire, hogy kedvence vacsira egy kedvenc sütivel, de ez

nem kevés?

szept. 12. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
De, kevés. De ha kitartott vagy, akkor ennyit tudsz adni.
szept. 12. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
Nem kevés. Az ajándéknál sokszor inkább a gesztus számít, mint maga a tárgy, amit adsz. Te is időt feccölsz a kajával, szeretettel készíted. Az, hogy egy gardrób nagy és sok munkát igényel, az csak egy dolog, a párod ugyanolyan szeretettel készíti neked, mint te a kaját neki. Legalábbis én így látom.
szept. 12. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
#1, de undorító vagy!
szept. 12. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nagyon fog neki örülni

Főzd a kedvencét, akkor meg jobban 😊

szept. 12. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is a kaja a szeretetnyelvem, ha valakit kedvelek, annak sütni szoktam🤣Bár ha egy gardróbszobát csinál nekem, akkor minimum veszek neki jegyet a kedvenc focimeccsére vagy megveszem a kedvenc PS játékát vagy elmegyünk egy szabadulószobába vagy azért valami nagyobb értékű dolgot adnék, vagy olyan közös programot, ami nem egy fagyizásban merül ki.
szept. 12. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A gardróbszobán hetekig-hónapokig dolgozott, te meg letudod egy vacsival. Szerintem minimum szervezz egy szép utazós hétvégét.
szept. 13. 03:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Közben a gyerekekre vigyázok és dolgozok,közel sem kitartott vagyok..

Az utazós hétvége jó ötlet, köszönöm

szept. 13. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
7, gondoltam, ha dolgozol, nem egy szaros kis levessel akarod kiszúrni a szemét.
szept. 13. 18:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem szaros leves a kedvence, de örülök hogy gondoltál rá

Aztnem tudom, miért idióta itt a fele ember

szept. 13. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Ja, sok az idióta, aki elvárja, hogy kitaláljuk a pasijának mi legyen az ajija a gardróbszekrényért... nőként szégyellem magam a picsa kérdésed miatt.
szept. 13. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!